Emre Arslan
Cezalı
- 27 Temmuz 2011
- 24.234
- 27
- 1.098
Muslera
Cavanda Chedjou Denayer Carole
Tolga Diarra
Podolski Sneijder Bruma
Eto'o
Tolga Diarra
Podolski Sneijder Bruma
Eto'o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2006daki gsya benziyoruz.sneijder hasan şaşın yaptığı 17 asistin yarısını yapıp,10 da gol atsa ne guzel olur.![]()
Muslera
Tolga Diarra
Podolski Sneijder Bruma
Eto'o
![]()
Muslera
Tolga Diarra
Podolski Sneijder Bruma
Eto'o
![]()
7 zenco6 zenci he.
Eto haberi nereden çıktı moddaş
bruma niye oynamayamadı lan karabük maçında,35 dk pas alamadı
O maçta kim oynayabildi ? tolga harıç![]()
muslera
Velev ki Diarra gelmedi mahmut geldi ona kaç milyon avro verecekler.diyara transferi batmakta kulubumuzun batis surecini hizlandiracaktir.kulubumuzun selameti adina diyara transferine mani olmaliyiz..
Ben onu saymıyorum ki o bizim takımda ayrı bir seviye hocam.
Daha. Ok atsın her Galatasaray maçının sonrası rakibin olmayan penaltısı verilmedi diye geçen haftaki maç için de yazmıştıSelçuk Dereli @selcuk_dereli 45 dk.45 dakika önce 1-Aziz Yıldırım Denizli maçıyla ilgili hakkımda konuşmuş.Program devam ederken cevap hakkımı kullanmak istedim fakat NTV yayına bağlamadı.++
Selçuk Dereli @selcuk_dereli 41 dk.41 dakika önce 2-NTV'nin beni yayına bağlamaması hiç şık olmadı.Öyle 'çamur at izi kalsın' yapmak yok.+++
Selçuk Dereli @selcuk_dereli 39 dk.39 dakika önce 3-Aziz Yıldırım'a açık çağrı yapıyorum; istediği zaman istediği kanalda (buna NTV'de dahil) Denizli-Fenerbahçe maçını konuşmaya hazırım.
Selçuk Dereli @selcuk_dereli 38 dk.38 dakika önce 4-Aziz Yıldırım'ın o maçla ilgili algı operasyonu yapıp kendi hatalarını başkalarına yıkma anlayışını şiddetle kınıyorum.