Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bruma'yı 14'e satıp o parayı Genk'e verip Leon Bailey ve Wifred Ndidi'yi alırdım temiz iş olurdu

Bruma haberi kolpa da, 14-15m€ veren varsa düşünülmeli yani.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bruma'yı satan haindir.

Bruma acık alan bulunca suratiyle etkili olan bir futbolcu. Son Karabuk maçında oldugu gibi, kapanan takımlara karsı etkisiz kalıyor. Biz 3 buyukler hariç genelde baskılı oynayan, kapanan rakibe karsı oyunu rakip alanda oynayan bir takım olarak Bruma nın bize çok faydalı olacagını dusunmuyorum. 14m€ veren varsa satılmasına karsı çıkmam acıkcası..

Bruma acık alan bulunca suratiyle etkili olan bir futbolcu. Son Karabuk maçında oldugu gibi, kapanan takımlara karsı etkisiz kalıyor. Biz 3 buyukler hariç genelde baskılı oynayan, kapanan rakibe karsı oyunu rakip alanda oynayan bir takım olarak Bruma nın bize çok faydalı olacagını dusunmuyorum. 14m€ veren varsa satılmasına karsı çıkmam acıkcası..

İlk golü de Galatasaray ismi atsın bir zahmet. Zaten rakip bastıracak, rakibin güçlü olduğunu da varsayarsak baya acık alan bulabilir. Yeterki ilk golü biz bulalım

14 düşünülmeden reddedilmesi gereken bir rakam. Bruma 20'den aşağı gitmemeli.

Arda'da aynı hatayı yaptık. Hadi o Türk'tü.

Bruma da bu hata yapılmamalı.

Besiktas Talisca için 1.5 Milyon Euro verirken Eren ve Serdar , Tolga gibi en büyük kulübü biz olan adamlara 2 Milyon ve üzeri para vermek ne kadar is bilmez bir yönetim tarafından idare edildiğimizin kanıtıdır.

Bu adamlara 1 Milyon versen ve rolü rotasyon olsa tamam ama ilk 11 parası niye veriyorsun.

yani cidden elin kedisi sana aslan görünürmüş valla doğru işte.şu tolga her maç son oynadığı maç gibi oynayacaksa 2 milyon helali hoş olsun dua etki sene sonu 8 milyon opsiyonu kullanıp başka bir klüp almasın.hani hep yazılıyorya eski klübünde kaç alıyordu ki o kadar para verildi diye,talisca kaç alıyormutu gidip bir öğren eski klübünde.oynadığında göreceksin ki 2.bir dentinho vakası da olabilir yani ofansif olarak yetenek li ama defansı sıfır olan bir adam.tr de ne yapacak cidden bakalım.şu bjk de ilk 11 çıkmasının imkansız olduğunu düşünüyorum şu anda.
aldıkları adriano 32 yaşında 2.4 milyon alıcak keza gökhan da kaç yaşında 2.250 alıcak.bunların hiç birisinin de geri dönüşü olmayacak son kontratları zira.

yaw bırakın artık bjk'nin transferlerini. 5.hafta kim şampiyon belli olur.

zaten 5.haftaya kadar karabük macının etkisinden cıkamaz isek ve bjk'ye yenilirsek kimse şampiyonluk beklemesin.

Ben Bruma'nın açık alan oyuncusu olduğunu düşünmüyorum.

14021592_1272044199474454_6064600472802970648_n.jpg

hoca mutlu :oley:

Tüm olumsuzluklara rağmen bazılarına inat hoca mutlu.. :coffee: Ümit Çatar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt