Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anlamadığım herkesin kral ettiği adamlar bir Karabük maçıyla maşallah hep sattılar . Snejder , Bruma, Carole. Eşinle , çocuğunla ya da küçüksen arkadaşınızla olumsuz bir şey olunca hemen git mi diyor bu tipler . Anlamıyorum , gerçekten gerçek Hayatta da böyle mi insanlar .

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu arada Matuidi Juve'ye giderse Psg Lass'ı alabilir...Juve de bize Asamoah'ı versin

fb ile ne alakası var Lens iyi topçu

Bruma'da bence futbolcu değil, yıllık maaşını da verip Kayseri'ye yollayalım ve lens'i alalım. Ya bir durun , insan bunlar ; bir maçla adamları sattınız. Normalde karışmam ama tek hücreli karşı taraflar da doğru zannedip Mutlu oluyor sizi okudukça. Bruma kim lens kim . Neyse Özbek'e kızıyoruz falan ama taraftarı görünce yine de iyi diyorum adam

Benim anlamadığım herkesin kral ettiği adamlar bir Karabük maçıyla maşallah hep sattılar . Snejder , Bruma, Carole. Eşinle , çocuğunla ya da küçüksen arkadaşınızla olumsuz bir şey olunca hemen git mi diyor bu tipler . Anlamıyorum , gerçekten gerçek Hayatta da böyle mi insanlar .

Bu oyuncuların birçoğu iyi isimler. Mesele onları oynatacak, kaynaştıracak 2-3 çimento oyuncu ve hoca. Hoca'yı desteklemekle beraber bir eleştiri yapmak da gerekiyor. Hoca top bizde kalmalı diyor ama topun hızlı kullanılması ve takımın seri hale gelmesi konusunda yeterince başarılı değil. Kağnı gibi hücum ediyoruz. Ceza alanına az adam sokuyoruz. Bunlar sadece oyuncu eksikliği ile alakalı değil. Hoca mutlaka bunu halletmeli.

Chedjou konusunda da dedim, Carole konusunda da.

Bu futboldan anlamaz taraftar oyuncularin her mac sifir hata ile oynamasini bekliyor. Istiyor ki rakip takim pozisonya girmesin, defans calim yemesin, ofans calim atarken kaptirmasin topu.. Oyuncular hic kötü gününde olmasin.

Bi arada ki farka bakin, Dortmund lu taraftarlar Emre istediği kadar top kaptirsin, ancak böyle potansiyeline ulasir ve büyük oyuncu olur diyorlar.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Hahah senin yaşın kaç ki bana velet diyorsun sinsi

Senin derdin de burdaki birkaç kişi gibi ama merak etme senin gibilere pabuç bırakmam. Doğru düzgün cümle kurup, mesaj atamayan adamsın, birilerine sataşarak prim yapma derdindesin.

Uza denilince uza.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu oyuncuların birçoğu iyi isimler. Mesele onları oynatacak, kaynaştıracak 2-3 çimento oyuncu ve hoca. Hoca'yı desteklemekle beraber bir eleştiri yapmak da gerekiyor. Hoca top bizde kalmalı diyor ama topun hızlı kullanılması ve takımın seri hale gelmesi konusunda yeterince başarılı değil. Kağnı gibi hücum ediyoruz. Ceza alanına az adam sokuyoruz. Bunlar sadece oyuncu eksikliği ile alakalı değil. Hoca mutlaka bunu halletmeli.

Bak bu tür yorumlar doğru yani bir sıkıntı varsa takım olarak var ama sen elindeki değerleri bir kötü maçla, hadi olsun 3 maçla sileceksen Pes oyunu oyna yani. Karışmamak gerek aslında yanlış bu da ama gelip millet okuyor sonra carole çöp yaaaa diye her yerde sırıtıyorlar

Günaydın

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biraz Türkiye Ligi disinda mac izleyin futbola bakis aciniz degisir. Sadece bizim maclari izleyince sacma beklentiler icerisine giriyorsunuz.

Bakin bakalim Real Madrid lig maclarinda kac pozisyon veriyor, Ramos kac kez calim yiyor.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Senin derdin de burdaki birkaç kişi gibi ama merak etme senin gibilere pabuç bırakmam. Doğru düzgün cümle kurup, mesaj atamayan adamsın, birilerine sataşarak prim yapma derdindesin.

Uza denilince uza.

Sen önce virgül kullanımını öğren sinsi

Ne boş adamsın bi defolup gitmedin

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt