Ali Yılmaz
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 15.312
- 3.993
- 1.948
Bruma gitse Jeremain Lens nasıl olurdu ?
Sen Bruma'yı satıp fb'nin isteyeceği kadar düşük prfofilde olan lens'i istiyorsan ilginç
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bruma gitse Jeremain Lens nasıl olurdu ?
Yine başlamışsın sinsiliğe
Sen Bruma'yı satıp fb'nin isteyeceği kadar düşük prfofilde olan lens'i istiyorsan ilginç
Senin kuyruğuna ne ara, hangi başlıkta, nasıl, niye bastıysam çıkaramadın gitti gireni.
Uzak dur. Yol al.
fb ile ne alakası var Lens iyi topçu
Benim anlamadığım herkesin kral ettiği adamlar bir Karabük maçıyla maşallah hep sattılar . Snejder , Bruma, Carole. Eşinle , çocuğunla ya da küçüksen arkadaşınızla olumsuz bir şey olunca hemen git mi diyor bu tipler . Anlamıyorum , gerçekten gerçek Hayatta da böyle mi insanlar .
Lens iyi de 28 yaşında.
Biraz yaşlı
Chedjou konusunda da dedim, Carole konusunda da.Benim anlamadığım herkesin kral ettiği adamlar bir Karabük maçıyla maşallah hep sattılar . Snejder , Bruma, Carole. Eşinle , çocuğunla ya da küçüksen arkadaşınızla olumsuz bir şey olunca hemen git mi diyor bu tipler . Anlamıyorum , gerçekten gerçek Hayatta da böyle mi insanlar .
Hahah senin yaşın kaç ki bana velet diyorsun sinsi
Bu oyuncuların birçoğu iyi isimler. Mesele onları oynatacak, kaynaştıracak 2-3 çimento oyuncu ve hoca. Hoca'yı desteklemekle beraber bir eleştiri yapmak da gerekiyor. Hoca top bizde kalmalı diyor ama topun hızlı kullanılması ve takımın seri hale gelmesi konusunda yeterince başarılı değil. Kağnı gibi hücum ediyoruz. Ceza alanına az adam sokuyoruz. Bunlar sadece oyuncu eksikliği ile alakalı değil. Hoca mutlaka bunu halletmeli.
Senin derdin de burdaki birkaç kişi gibi ama merak etme senin gibilere pabuç bırakmam. Doğru düzgün cümle kurup, mesaj atamayan adamsın, birilerine sataşarak prim yapma derdindesin.
Uza denilince uza.