Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cumartesi günü party é davetliyim 1920 stilinde smoking giymek gerekmis herkes. Mağazalara baktım 300 -400 Euro dan başlıyor hayatımda bir kere giyecem elbiseye 400 vermek zoruma gidiyor 1 hafta Karıya gitsek daha ucuz anasını satayım yada bir s6 edge alırız o paraya.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

dresscode olan partilerden hoslanirsan vereceksin
dresscodeunuza vereyim deyip gitmiyorum ben genelde

CqvL2SSXEAAdEQH.jpg

biz 10 tane kiralık hem de kalitesi tartışılacak 10 tane kiralık oyuncuyla şampiyon olduk lucescu döneminde.Galatasaray yeterki istesin...

Eren > bütün futbolcular

Tek başına 18 maç kazandırır.

Geriye diğer futbolcularımızın kazandıracağı 10 maç kalıyor şampiyonluk yolunda.

Nasri>Josue
GG>Cavanda
Atiba>Tolga
Aboubakar?Eren

Tolga 24 yaşında , diğeri 34 ; cavanda daha topa vurmadı ama gg büyük peki , şükür ki Eren'e soru işareti koymuşsun . Bir oynasınlar, bir görelim sonra bjk'yi şampiyon edersiniz ama bir sezonun 3- 4 haftası geçsin .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Josue uyum sorunu yaşamazsa şimdiki kanat oyuncularının hepsini keser beyni olan bi kanat oyuncusu izlemeyeli baya oldu.Sinan-Bruma yetenekli ama beyinlerini kullanmayı bilmiyolar topsuz oyunda,pas oyununda yoklar

Diarra>atiba olacak ama tolga atiba tarzı değil.

Diarra kariyer ve geçmiş olarak > Atiba ama Atiba 'nın BJK ye sağladığıfaydayı sağlar mı, o kadar iş görür mü o muamma gelince göreceğiz. Atiba 'nın ayağında mıktanıs olmasından şüpheleniyorum mesela, kart görmemesi ve istikrarı da cabası. Her şeyi geçtim gelecek mi bakalım. Onun dışında adamların bekleri bizden daha iyi ve çifter çifter. Marcelo gerçekten çok kaliteli. Muslera ve Sneijder dışında bir artımız yok beşiktaşa karşı şu an dürüst olmak gerekirse, ama formanın ağır basma olayı var ona da inanırım sonuç olarak Galatasaray, o da nereye kadar tartışılır.

Geçen sezonun 8.si takım Cavanda, Eren, Tolga, Serdar, Josue gibi isimleri kadrosuna katarken geçen senenin şampiyonu Talisca, Aboubakar, Nasri, GG, Caner, Adriano gibi isimleri kadrosuna kattı. Objektif olarak bakacak olursak göz var nizam var.

Bak aklıma bir fikir geldi.

Bizim burda ne alırsan al 14 gün içinde hoşuna gitmesse geri verebiliyorsun. Umarım sakar bir sarışın üstüme bişey dökmez :D

türklügünü cok belli ediyorsun :d
sigarali alanlara giremezsin bu da bir -

Bak aklıma bir fikir geldi.

Bizim burda ne alırsan al 14 gün içinde hoşuna gitmesse geri verebiliyorsun. Umarım sakar bir sarışın üstüme bişey dökmez :D

iyide o giymeden olur heralde.
partyde cigara filan belli olur giydiyin :D

Tolga 24 yaşında , diğeri 34 ; cavanda daha topa vurmadı ama gg büyük peki , şükür ki Eren'e soru işareti koymuşsun . Bir oynasınlar, bir görelim sonra bjk'yi şampiyon edersiniz ama bir sezonun 3- 4 haftası geçsin .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Banane abi yaşından, ben saha içinde ne yaptığına bakarım. İsterse Gattuso 'yu getirsin bizimkiler banane yaşından nikah mı basacam sanki. Geçen seneki şampiyonluklarının en temek sebeplerinden birisi bal gibi Atiba, adam top kaybetmiyor ve top geçirmiyor Melo 'dan tek eksiği topu kenarlara açamıyor. Onun dışında sağ bek, stoper nereye koysan aksatmıyor. Tolga 'yı 2 maç izledim ikisinde de bi Atiba değildi yemişim 90/97 pası.

BJK şampiyonluğu garantiledi maalesef bu saatten sonra diğer takımlar sıralamayı belirler.

Aksini iddia eden squash izlesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt