Mehmet Çelik
Büyük Kaptan
- 20 Nisan 2012
- 24.105
- 1.262
- 1.503
Taraftarın kafasında tek Terim olsa iyi. Sneijder'i de unutmayın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya ne alakası var şimdi açıklarmısın?
Taraftarın kafasında tek Terim olsa iyi. Sneijder'i de unutmayın
Imbula namlunun ucunda yarin veya haftaya aciklanir dediydiİşte bir yerinizle okuyorsunuz sonra duyumcular neden küsüyor.
Bana quakerboy'un bir tane entry sini gösterir misin imbula kesin gelecek diye. Adam her seferinde sorun Stoke dedi. Oyuncu yönünde sorun yoktu diye entry girdi.
Şeref'e yapılan bu adama da yapılıyor. Keza biz de az çok bir şey biliyoruz diye birkaç şey yazdık aynıları döndü. Arkadaş böyle yanlış yorumlayacaksanız duyum duyum diye zırlamayın.
Adnan Polat bile daha iyidi bundan. para yoktu o ara.bide böyle kepazelikler yapmıyordu enazından. asırlık çınarı 2 tane çapsız vizyonsuz mahfetti yahu inanılır gibi değil. çoluğun cocuğun,itin köpeğin maskarası olduk. bukadar mı sahipsiz bu kulüp yahu yuhh yavvv
Yemek için tüm malzemeleri hazırla , aşçının önüne koy ama aşçı bu malzemelerden nasıl yemek yapıldığını bilmesin. Tudor - G.Saray arasındaki ilişki budur .
Imbula namlunun ucunda yarin veya haftaya aciklanir dediydi
zaten Lucas mourayi transfer hedefi olarak gostermesi ne mal oldugunu belli ediyor
Valla renktaş tetikçiler bitti dediği için o 2 adamı bitti olarak görüyorum. Zaten onlarla anlaşma bozulduysa şenlik olur buralarOrtada malzeme falan yok. Anlaştığın 2 adamı 1 aydır ülkeye getirmekten acizsin. Onu geçtim onlar gelse bile halen daha 3 ciddi takviye ihtiyacı var.
bundan kurtulmanın tek yolu tudoru gönderip yerine adam gibi deneyimli bir yabancı hoca getirmektir... kadroya milyonlar harca ama en önemli yere çömezin birini koyup başarı bekle.. gördüğüm en büyük saçmalık...
Ortada malzeme falan yok. Anlaştığın 2 adamı 1 aydır ülkeye getirmekten acizsin. Onu geçtim onlar gelse bile halen daha 3 ciddi takviye ihtiyacı var.
Nasil ne alakasi var? Lige 2-3 ay kala havlu attik, cogu transferlerin coktan bitmesi lazimdi. Hala takimda cok eksik var, 11 gun sonra lig macin var. Kanatlarda Garry ve Sinan ile mi lige baslamak istiyorsun? Veya orta sahada Badou-Selcuk ikilisiyle?
ABİ AŞKIN 19.05 'i bekleyin demiş. Ne düşünüyorsunuz??
Yarın görürüz onu ?Aşkın'ın bir bok bilmediğini düşünüyorum