Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mancini'yi deplasman performansı bitirdi. Takım içeride tarihin en iyi performansını sergiledi neredeyse. Avrupa'da Real'li Juve'li gruptan çıktık. Ama ligde deplasman maçlarında bir türlü iyi performans yakalayamamıştık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mancininin gitme sebebi chelsea ile berabere kalmasi degil 40m euro transfer butcesi istemesi fenerin nisanda sampiyon olmasi..
fener bu sene nisanda sampiyon olsa tudor kalsin diyecek miyiz?

Hani bazen yapılanlara tepki göstermek istersin, ama birşey değişmeyeceği için susup kalırsın ya, aynen onu yaşıyorum. Bu yönetim nasıl aptal bi yönetim arkadaş? Takımı kurup sezona 1 hafta öncesi teknik adam degiştirmek ney? Yakında hiç oyuncu kalmayacak takımda düzen olmadığı için haberiniz yok. Bunun transfere de etkisi oluyor. Kesinlikle hoca değişimi olmamalı.
Yahu geçen sene lig başladığında kondisyoneri neden kovdularsa aynı sebepten ötürü hoca bakıyorlar.
Hainlik başka birşey değil bunun adı.
Çıkıp bir yerlerden emir geldi bilerek kaybettik diyen şerefsiz herifler

Medyaya bak Terim üzerinde nasıl karıştırıyorlar takımı. Unutun abi bu sezon cacık olmaz yine. Taraftarın kafasında sürekli Terim olacak. Allah kahretsin bi kurtulamadık şu Terim ve Lucesculardan taraftar olarak.

Adamlar Negredo'yu aldilar, biz ise hala Fernando ve Feghouli'yi bekliyoruz.

Ilgaz Çınar cidden çok iyi yorumcu yav. A Spor'u sadece o konuk olduğunda izliyorum. Adam işi biliyor

Dursun dan sonra gelen başkanın liselilerden olmayacağını mı düşünüyorsun renktaş?

abdurrahim-albayrak-cildirdi_640.webp

Dursun dan sonra gelen başkanın liselilerden olmayacağını mı düşünüyorsun renktaş?

Yoo ama Dursun gibi capsiz birisi gelmez . Arasalar bile gelmez. Tudoru İlk östersunds macindan sonra kovmayan Dursun gibi capsiz gelmez.
Allahini seversen Tudora zaman lazim deme . Östersunds u yedek takim bile yenmesi gerek. Cardio antrenman haric hic bisey yapmamis . Taktiksel anlamda kocaman bir 0 . Oyuncu iliskisi kocaman bir 0.
Dursuna gelirsek : Kulubun haklarini koruyamiyor (bkz tbf, tff , mhk )

Mancininin gitme sebebi chelsea ile berabere kalmasi degil 40m euro transfer butcesi istemesi fenerin nisanda sampiyon olmasi..
fener bu sene nisanda sampiyon olsa tudor kalsin diyecek miyiz?

Fb nin okadar erken sampiyon olmasi :
Bizim uc kulvar onlarin tek
Bastaki kaos
Deplasman

Deplasmanlar azicik iyi olsaydi sampiyon olabilirdik. Ama dedigin gibi en buyuk etken istedigi yuksek transfer butcesi.

kendisine kıl olsam da en çok bilen duyumcu aşkın ateş,quakerboy falan patates imbula gelecek dedi patladı

İşte bir yerinizle okuyorsunuz sonra duyumcular neden küsüyor.
Bana quakerboy'un bir tane entry sini gösterir misin imbula kesin gelecek diye. Adam her seferinde sorun Stoke dedi. Oyuncu yönünde sorun yoktu diye entry girdi.
Şeref'e yapılan bu adama da yapılıyor. Keza biz de az çok bir şey biliyoruz diye birkaç şey yazdık aynıları döndü. Arkadaş böyle yanlış yorumlayacaksanız duyum duyum diye zırlamayın.

Yav Nevzat, Ali Naci bilmiyor da Aşkın biliyor. Geçin bu işleri

Negredo'yu biz alsak forumun yüzde 70'i ağlıyordu..Kabul edelim rakip alınca gözümüze daha başka geliyor.

Medyaya bak Terim üzerinde nasıl karıştırıyorlar takımı. Unutun abi bu sezon cacık olmaz yine. Taraftarın kafasında sürekli Terim olacak. Allah kahretsin bi kurtulamadık şu Terim ve Lucesculardan taraftar olarak.

bundan kurtulmanın tek yolu tudoru gönderip yerine adam gibi deneyimli bir yabancı hoca getirmektir... kadroya milyonlar harca ama en önemli yere çömezin birini koyup başarı bekle.. gördüğüm en büyük saçmalık...

Yoo ama Dursun gibi capsiz birisi gelmez . Arasalar bile gelmez. Tudoru İlk östersunds macindan sonra kovmayan Dursun gibi capsiz gelmez.
Allahini seversen Tudora zaman lazim deme . Östersunds u yedek takim bile yenmesi gerek. Cardio antrenman haric hic bisey yapmamis . Taktiksel anlamda kocaman bir 0 . Oyuncu iliskisi kocaman bir 0.
Dursuna gelirsek : Kulubun haklarini koruyamiyor (bkz tbf, tff , mhk )
Dursun gibi çapsız birisi gelmez ondan şüphem Yok ama bir Adnan Polat'ı başkan yaptılar onu da İbra etmediler. Çapsız olmasa da liseci olacak ve zihniyet aynı olacak...
Bana kalırsa östersundu yenmeleri için teknik direktöre de ihtiyaç yoktu bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt