- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Bugün 19:05 i bekleyin.
Askin yazmis
Askin yazmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zaten yalandır bu haber aysal 10 milyon vercekmiş destekledigi adaya peh
Suç onda basaksehirden 4 tane yiyen adami arayıp taktik istedikten sonra temiz bir d.ssak gecersin yapılacak olay bu.Bu Brügge hocası gerçekten tudorun ona verdiği taktiği üzerinden sağlamış ya lo![]()
Zaytung haberi zannetmiştim yahu. Rezalet ötesi her iki hoca için.
Türkiyede hiç-bir hocanın ispanya fransa almanya hocası gibi çıkma şansı yok...Monaco'nun Hocası gibi çıksın kafi.![]()
Ona lafimiz yok, ama lig icin bir degerlendirme yaptim. Cogu macta oynanan defansif oyun, oyunculari degisik degisik mevkilerde oynatmak, ceyhun gulselam sevdasi vs. Gittiginde en cok da ben sevinmistim.
Mancini basarisiz sezon gecirmedi genel anlamda. Transferlerin bir bölümü iyi degildi, deplasmanlar sIkIntIlI gecti ama kupayi kazandik ve Sampiyonlar Liginde gruplardan ciktik. Cok iyi futbol oynadigimiz maclar da var.
Adnan Polat bile daha iyidi bundan. para yoktu o ara.bide böyle kepazelikler yapmıyordu enazından. asırlık çınarı 2 tane çapsız vizyonsuz mahfetti yahu inanılır gibi değil. çoluğun cocuğun,itin köpeğin maskarası olduk. bukadar mı sahipsiz bu kulüp yahu yuhh yavvv
dursun şimdi tıpkı zamanında a.polatın yaptığı gibi göstermelik olarak terime gidecektir. terimde yine reddedecektir. çünkü ortada ikiyüzlü tutum var rant var.
İbrahim seten :dursun abi istediği kadar fatih terim'den kaçmak istesin..
not edin:
gerekirse herkes gider; terim g.saray'a gelir..
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi