Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mancini bence kesinlikle fiyasko değildi. Haksızlık olur. Sampiyonlar Liginde inanılmazı basardı. Kolaymı Juventus ve Real Madridli gruptan çıkmak? Ligte o kadar çatlak ses olmasına rağmen iyi götürdü. Yani mutlaka benim dediğim dedik olacak diye bazı konularda haksızlık etmemek gerek.

Mancini'ye şu kadroyu ver yaslan arkana arkadaşa katılıyorum Mancini başarısızdı demek hata olur.

bu mantıksız adam gider şimdi bide F.Terime teklif yapar gelmiyeceğini biliyorya. maksat istedik gelmedi zart zurt hikayesi. bide Terimden tokat yesin şamar oğlanı

Yahu yemin ederim hala aklım ermiyor bu davarın yaptığına. Ulan sen koskaca G.Saray camiasını temsil ediyorsun. Tarifeli uçakla Romanya'ya uçuyorsun hocayı alamıyorsun üstüne üstlük 1 gün sonra Milli Takım'a kaptırıyorsun . Ulan sığır bari gittiğini belli etme . Bu adam ajan değilse bende hiç bir şey bilmiyorum. Geldiğinden beri G.Saray markası nasıl dibe vurur onu izletiyor. Ama bu genel kurul ve sucukculara müstehak.

Şurdan 3-4 kişi rastgele seçsek takımı daha iyi yönetir.

Yahu yemin ederim hala aklım ermiyor bu davarın yaptığına. Ulan sen koskaca G.Saray camiasını temsil ediyorsun. Tarifeli uçakla Romanya'ya uçuyorsun hocayı alamıyorsun üstüne üstlük 1 gün sonra Milli Takım'a kaptırıyorsun . Ulan sığır bari gittiğini belli etme . Bu adam ajan değilse bende hiç bir şey bilmiyorum. Geldiğinden beri G.Saray markası nasıl dibe vurur onu izletiyor. Ama bu genel kurul ve sucukculara müstehak.

Niyet lucescuyu getirmek değilki Galatasaray yonetimine şok suclama! - Turkfutbol.com lucescunun türkiye temsilcisi ne demiş oku anlarsın.

Mancini bence kesinlikle fiyasko değildi. Haksızlık olur. Sampiyonlar Liginde inanılmazı basardı. Kolaymı Juventus ve Real Madridli gruptan çıkmak? Ligte o kadar çatlak ses olmasına rağmen iyi götürdü. Yani mutlaka benim dediğim dedik olacak diye bazı konularda haksızlık etmemek gerek.

Ona lafimiz yok, ama lig icin bir degerlendirme yaptim. Cogu macta oynanan defansif oyun, oyunculari degisik degisik mevkilerde oynatmak, ceyhun gulselam sevdasi vs. Gittiginde en cok da ben sevinmistim.

yaglı surata sövmeyın bosuna arka planda bütün kararları mehmet özbek alıyor bütün kararlarda o herif var

Koskoca Galatasaray başkanı hiçbir ciddi talibi olmayan 72 yaşındaki alzaymırlı Lucescu'nun ayağına gitti ve beyfendi düşünmek için süre istedi. Adam resmen 2002'deki kovulmanın intikamını alıyor hem de kaçıncı kez. Geçen sene de aynısını yaptı daha önce de. Göremiyor mu bunu bizim yönetimler. Yılmaz vuralı getirsinler bu kadar ağırıma gitmez.
Tam tahmin ettiğim gibi çıktı, yine istedik, yine ayağına gittik, yine reddetti. Adam hâla 2002'nin intikamını alıyor.

Ya sizin yaptığınız şu! Tutuyorsun hava kuvvetlerine gözleri görmeyen tamamen kör pilotlar alıyorsun. Sonra diyosun ki bu nasıl hava kuvvetleri hiçbir hedefi vuramıyor diyorsunuz!

El insaf be kardeşim dilimde tüy bitti! Hiçbir oyuncuyu beğenmiyorsunuz, Osmanlı takasta bir tane bile oyuncunuzu istemiyor! Siz o kadroyu başarılı yapamadı diye Tudora kızıyorsunuz!
İlk 11 e Muslera harici bir tek oyuncu yazamıyorsunuz! Ama o oyuncularla başarı bekliyorsunuz!!!!!

Ben onu bunu bilmem şu Feghouli ve Fernando alınırsa ve güzel bir sol kanat ve sol bek alınırsa benim görmüş olduğum en iyi transfer dönemini yaşıyoruz. Sneijder haricinde gönderilenler ve gönderilmek istenenler de dahil!

Bu kadar güzel oyuncular alınıyorken neden hocayı aba altına atıyorsun! Futbolculara liderliğini kabul ettirip istediği oyunu oynatmaya çalışan bir adamın tam da bu dönemde neden altını oyuyorsun! Neden kurulan kadroyla 5 maç beklemiyorsun? Atletico Madrid'in hocası çok mu tecrübeliydi? Ya başlarım Dursununa bu takım bu sene 34 de 34 de yapsa da Dursun gitmeli ama Tudor'a 5 maç sabretmek böylesine bir kadro kuruluyorken sistem olarak da herkesin istediği koşan basan box to box takım kuruluyorken TUDORA BU ŞANSI TANIMAMAK AYIPTIR GÜNAHTIR VEFASIZLIKTIR

Terim kaçıyor zaten demi! Dünyanın tüm devleri önünde yatıyor elimizden kaçırcaz demi? Sıkıldım artık bu döngüden!!! Ufacık bir ihtimal varsa değenlendirelim arkadaş!

Köy takımına elenmenin bahanesi olmaz. Ya kasıtlı elendiler ya da Tudor tam bir beceriksiz. Ayrıca Terim şart değil. Dünyada Luce ve Terim'den başka iyi teknik adamlar da var. Ama bizde doğru düzgün yönetim yok o teknik adamı bulup getirecek.

Hani bazen yapılanlara tepki göstermek istersin, ama birşey değişmeyeceği için susup kalırsın ya, aynen onu yaşıyorum. Bu yönetim nasıl aptal bi yönetim arkadaş? Takımı kurup sezona 1 hafta öncesi teknik adam degiştirmek ney? Yakında hiç oyuncu kalmayacak takımda düzen olmadığı için haberiniz yok. Bunun transfere de etkisi oluyor. Kesinlikle hoca değişimi olmamalı.

Mancini zamanında yabancı kısıtlaması vardı. şu kadro onun elinde olsaydı keşke

Gerizekalı millet de bilir para saçarak transfer yapmayı. Bu yapılan transferlerin hiç birisi "transfer başarısı" değildir. Yapacağın tek bir şey vardı Florya'nın anahtarını teslim edip arkana yaslanacaktın ama yok ... Ulan 3 senedir böyle yaşattıkları aklıma geliyor cidden cinnet geçiriyorum. Bu adamın istifası vs. beni sevindirmez acı çekerek ölmesi ancak içimi rahatlatır. Not: Aziz,Emre , Volkan'dan bu kadar nefret etmiyorum.

lucescu ya teknik direktörlük teklifi edilmemiş diyen arkadaşlarım var, bu sır değil ki zaten, en baştan beri ki teklifi götüren kişi de havalimanında sportif direktörlük teklif edeceklerini belirttiler. Bazen kendimiz birşey uyduruyoruz buna kendimiz inanıyoruz kendimiz de şaşırıyoruz.

Hoş zaten Luce'nin de gelmesini istemiyolardı. İsteseydi Dursun'un kendisi gider,yanında da Lucescu'nun sevdiği birisini götürlerdi. Hoş Luce yine teklifi kabul edecekti. Bu saatten sonra teknik direktörlük yapacak gücü yok zaten. Ama milli takım işi senede 5-6 maç maksimum ve bizim teklif ettiğimiz paranın en az 2 katı teklif edilmiştir:) Galatasarayda olsa sürekli gündem olacaktı şimdi 2gün gümden olur geri kalan günler emekliliğini yaşar maaşını alır.

Dürüstcesi gelmesini istemiyordum. Tüpçüye teşekkürler amacı iyi niyetli olmasa da iyiliğimize oldu. Lucescu 10 numara teknik direktördü ama artık emekli oldu diyebiliriz.

Bugün Clincy ı çok beğendim. İlk golde yaptığı asist süperdi. Bonservisi olmayan böyle bir adamı niye alamadik, anlaşılır gibi değil.

Bu takıma iyi bir solbek + solacik + yedek forvet şart. ( Tabii Feg + Fer oldu kabul edersek

Bunların dışında, Fransız yada Alman bir TD ile bu ligi rahat götürürüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt