Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.010
- 1.469
- 1.853
Luce'nin Alzheimer olayi net yalanmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mancini bence kesinlikle fiyasko değildi. Haksızlık olur. Sampiyonlar Liginde inanılmazı basardı. Kolaymı Juventus ve Real Madridli gruptan çıkmak? Ligte o kadar çatlak ses olmasına rağmen iyi götürdü. Yani mutlaka benim dediğim dedik olacak diye bazı konularda haksızlık etmemek gerek.
Yahu yemin ederim hala aklım ermiyor bu davarın yaptığına. Ulan sen koskaca G.Saray camiasını temsil ediyorsun. Tarifeli uçakla Romanya'ya uçuyorsun hocayı alamıyorsun üstüne üstlük 1 gün sonra Milli Takım'a kaptırıyorsun . Ulan sığır bari gittiğini belli etme . Bu adam ajan değilse bende hiç bir şey bilmiyorum. Geldiğinden beri G.Saray markası nasıl dibe vurur onu izletiyor. Ama bu genel kurul ve sucukculara müstehak.
Yahu yemin ederim hala aklım ermiyor bu davarın yaptığına. Ulan sen koskaca G.Saray camiasını temsil ediyorsun. Tarifeli uçakla Romanya'ya uçuyorsun hocayı alamıyorsun üstüne üstlük 1 gün sonra Milli Takım'a kaptırıyorsun . Ulan sığır bari gittiğini belli etme . Bu adam ajan değilse bende hiç bir şey bilmiyorum. Geldiğinden beri G.Saray markası nasıl dibe vurur onu izletiyor. Ama bu genel kurul ve sucukculara müstehak.
Mancini bence kesinlikle fiyasko değildi. Haksızlık olur. Sampiyonlar Liginde inanılmazı basardı. Kolaymı Juventus ve Real Madridli gruptan çıkmak? Ligte o kadar çatlak ses olmasına rağmen iyi götürdü. Yani mutlaka benim dediğim dedik olacak diye bazı konularda haksızlık etmemek gerek.
Tam tahmin ettiğim gibi çıktı, yine istedik, yine ayağına gittik, yine reddetti. Adam hâla 2002'nin intikamını alıyor.Koskoca Galatasaray başkanı hiçbir ciddi talibi olmayan 72 yaşındaki alzaymırlı Lucescu'nun ayağına gitti ve beyfendi düşünmek için süre istedi. Adam resmen 2002'deki kovulmanın intikamını alıyor hem de kaçıncı kez. Geçen sene de aynısını yaptı daha önce de. Göremiyor mu bunu bizim yönetimler. Yılmaz vuralı getirsinler bu kadar ağırıma gitmez.
Ya sizin yaptığınız şu! Tutuyorsun hava kuvvetlerine gözleri görmeyen tamamen kör pilotlar alıyorsun. Sonra diyosun ki bu nasıl hava kuvvetleri hiçbir hedefi vuramıyor diyorsunuz!
El insaf be kardeşim dilimde tüy bitti! Hiçbir oyuncuyu beğenmiyorsunuz, Osmanlı takasta bir tane bile oyuncunuzu istemiyor! Siz o kadroyu başarılı yapamadı diye Tudora kızıyorsunuz!
İlk 11 e Muslera harici bir tek oyuncu yazamıyorsunuz! Ama o oyuncularla başarı bekliyorsunuz!!!!!
Ben onu bunu bilmem şu Feghouli ve Fernando alınırsa ve güzel bir sol kanat ve sol bek alınırsa benim görmüş olduğum en iyi transfer dönemini yaşıyoruz. Sneijder haricinde gönderilenler ve gönderilmek istenenler de dahil!
Bu kadar güzel oyuncular alınıyorken neden hocayı aba altına atıyorsun! Futbolculara liderliğini kabul ettirip istediği oyunu oynatmaya çalışan bir adamın tam da bu dönemde neden altını oyuyorsun! Neden kurulan kadroyla 5 maç beklemiyorsun? Atletico Madrid'in hocası çok mu tecrübeliydi? Ya başlarım Dursununa bu takım bu sene 34 de 34 de yapsa da Dursun gitmeli ama Tudor'a 5 maç sabretmek böylesine bir kadro kuruluyorken sistem olarak da herkesin istediği koşan basan box to box takım kuruluyorken TUDORA BU ŞANSI TANIMAMAK AYIPTIR GÜNAHTIR VEFASIZLIKTIR
Terim kaçıyor zaten demi! Dünyanın tüm devleri önünde yatıyor elimizden kaçırcaz demi? Sıkıldım artık bu döngüden!!! Ufacık bir ihtimal varsa değenlendirelim arkadaş!
Botokslu uzak dursun artık kulüpten zora geldimi kaçıp giden adamlarla işimiz yok.Yanındaki ayyaşla gelipte yine avanta kopartamayacaklar bu sefer.
Hic sanmiyorumFeghouli & Fernando KAP gelecek herhal ://
Oyun olduğunu biliyorum kardeş o yüzden sığır gerizekalı diyorum yaNiyet lucescuyu getirmek değilki Galatasaray yonetimine şok suclama! - Turkfutbol.com lucescunun türkiye temsilcisi ne demiş oku anlarsın.