Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takima Mancini ve Prandelli geldi de noldu, fiyasko. Cogumuzun Terim'i istemesi gecmisteki basarilari, 2011'de geldiginde 2-3 yildir ligi domine ettik, albayrak etkisini unutmayalim, ayni biz gibi Galatasaray ile yatip Galatasaray ile kalkan biri, takimda sorunu olanlara yardimci olan, takimi motive eden biri, simdi ki takima bak, antrenman goruntulerini izlesen takim havasi gibi birsey gormuyorsun.

Abdullah Avci'yi getirsen onun kisa vade de basarili olacagini dusunmuyorum, o daha fazla bir proje hocasi, uzun vade de basari yakalayan biri, ona bu zamani tanimazlar, cunku buyuk takimlarda o sabir yok.

Bende her kotu donemde devamli Terim'e donmemizi dogru bulmuyorum ama su an ki durum icin bence en iyi secenek Terim. Rakiplerin hocasi yerli, ligi biliyorlar, ortami biliyorlar, ilk 11e fazla takviye yapmadilar, biz 0'dan bir takim kuruyoruz. Terim'i getirsen, o eski ofansif futbol, zevk veren oyun, rakibini isiran bir takim, arena'da rakibini ezen takim izleriz.

Diger taraftan da Tudor'a sans vermek istiyorum. Fernando, Feghouli ve sol kanada da iyi transferler yapilirsa Tudor'un da basarili olacagini dusunuyorum ama bazi konularda sinifta kaliyor, taktik ve oyun okumada. Su an kendi istegi dogrultusunda bir kadro kuruluyor, ona bu sansi vermemiz lazim.

Son düzenleme:
Luce olayi Terimi getirmemek için blöfmüs Ulan Yönetim Ulan Dursun Ulan Mehmet ALLAH Sizin belanizi versin

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

yahu git al gel şu Tuchel i. son bi kurşunun kaldı onuda ona harca. hiç olmazsa getirmeye çalış. nasıl olsa F.Terim gelmicek planınızı oyununuzu herzamanki gibi salakca oynadınız. GALATASARAY futbol takımına bir yararın olsun be adam.

Bu Brügge hocası gerçekten tudorun ona verdiği taktiği üzerinden sağlamış ya lo :)
Zaytung haberi zannetmiştim yahu. Rezalet ötesi her iki hoca için.

Bu takima Mancini ve Prandelli geldi de noldu, fiyasko. Cogumuzun Terim'i istemesi gecmisteki basarilari, 2011'de geldiginde 2-3 yildir ligi domine ettik, albayrak etkisini unutmayalim, ayni biz gibi Galatasaray ile yatip Galatasaray ile kalkan biri, takimda sorunu olanlara yardimci olan, takimi motive eden biri, simdi ki takima bak, antrenman goruntulerini izlesen takim havasi gibi birsey gormuyorsun.

Abdullah Avci'yi getirsen onun kisa vade de basarili olacagini dusunmuyorum, o daha fazla bir proje hocasi, uzun vade de basari yakalayan biri, ona bu zamani tanimazlar, cunku buyuk takimlarda o sabir yok.

Bende her kotu donemde devamli Terim'e donmemizi dogru bulmuyorum ama su an ki durum icin bence en iyi secenek Terim. Rakiplerin hocasi yerli, ligi biliyorlar, ortami biliyorlar, ilk 11e fazla takviye yapmadilar, biz 0'dan bir takim kuruyoruz. Terim'i getirsen, o eski ofansif futbol, zevk veren oyun, rakibini isiran bir takim, arena'da rakibini ezen takim izleriz.

Diger taraftan da Tudor'a sans vermek istiyorum. Fernando, Feghouli ve sol kanada da iyi transferler yapilirsa Tudor'un da basarili olacagini dusunuyorum ama bazi konularda sinifta kaliyor, taktik ve oyun okumada. Su an kendi istegi dogrultusunda bir kadro kuruluyor, ona bu sansi vermemiz lazim.

Mancini bence kesinlikle fiyasko değildi. Haksızlık olur. Şampiyonlar Liginde inanılmazı başardı. Kolaymı Juventus ve Real Madridli gruptan çıkmak? Ligte o kadar çatlak ses olmasına rağmen iyi götürdü. Yani mutlaka benim dediğim dedik olacak diye bazı konularda haksızlık etmemek gerek.

Son düzenleme:
Ibrahim seten yalan yazmaz,Lucescu mevzusunun arkasinda mehmet özbek var

Fatih Terim'in gelmesi artik cok zor,ilk Lucescu'ya gidildi hemde davul zurna esliginde

Rezillik

Fernando ve Feguli acil takıma gelmeli yoksa orta saha olmadan bu iş olmaz yenileri bizim Leşçuk ve ekibi sindirmeden şu transferler bitsede çöp yerlilerin hükümdarlığı bitse şu takımda.

Valla başıma ağrı saplandı bu saatte keşke lucescunun türkiye temsilcisimi ne haltsa onun dediklerini görmeden zıbarsaydım.

kendisine kıl olsam da en çok bilen duyumcu aşkın ateş,quakerboy falan patates imbula gelecek dedi patladı

Yahu yemin ederim hala aklım ermiyor bu davarın yaptığına. Ulan sen koskaca G.Saray camiasını temsil ediyorsun. Tarifeli uçakla Romanya'ya uçuyorsun hocayı alamıyorsun üstüne üstlük 1 gün sonra Milli Takım'a kaptırıyorsun . Ulan sığır bari gittiğini belli etme . Bu adam ajan değilse bende hiç bir şey bilmiyorum. Geldiğinden beri G.Saray markası nasıl dibe vurur onu izletiyor. Ama bu genel kurul ve sucukculara müstehak.

Fatih Terimi hangi yüzle getirecekler.FT boşta iken dursun efendi gidiyor lucescunun ayağına birde dönüşü açıklama yapıyor olumlu geçti diye.şimdi sen FT e gidersen hocam gel dersen hoca sana demez mi eyy dursun efendi ben boştayken bana gelmedin de neden lucescuya gittin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt