Bu takima Mancini ve Prandelli geldi de noldu, fiyasko. Cogumuzun Terim'i istemesi gecmisteki basarilari, 2011'de geldiginde 2-3 yildir ligi domine ettik, albayrak etkisini unutmayalim, ayni biz gibi Galatasaray ile yatip Galatasaray ile kalkan biri, takimda sorunu olanlara yardimci olan, takimi motive eden biri, simdi ki takima bak, antrenman goruntulerini izlesen takim havasi gibi birsey gormuyorsun.
Abdullah Avci'yi getirsen onun kisa vade de basarili olacagini dusunmuyorum, o daha fazla bir proje hocasi, uzun vade de basari yakalayan biri, ona bu zamani tanimazlar, cunku buyuk takimlarda o sabir yok.
Bende her kotu donemde devamli Terim'e donmemizi dogru bulmuyorum ama su an ki durum icin bence en iyi secenek Terim. Rakiplerin hocasi yerli, ligi biliyorlar, ortami biliyorlar, ilk 11e fazla takviye yapmadilar, biz 0'dan bir takim kuruyoruz. Terim'i getirsen, o eski ofansif futbol, zevk veren oyun, rakibini isiran bir takim, arena'da rakibini ezen takim izleriz.
Diger taraftan da Tudor'a sans vermek istiyorum. Fernando, Feghouli ve sol kanada da iyi transferler yapilirsa Tudor'un da basarili olacagini dusunuyorum ama bazi konularda sinifta kaliyor, taktik ve oyun okumada. Su an kendi istegi dogrultusunda bir kadro kuruluyor, ona bu sansi vermemiz lazim.