Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dursun şimdi tıpkı zamanında a.polatın yaptığı gibi göstermelik olarak terime gidecektir. terimde yine reddedecektir. çünkü ortada ikiyüzlü tutum var rant var.

Mancini basarisiz sezon gecirmedi genel anlamda. Transferlerin bir bölümü iyi degildi, deplasmanlar sIkIntIlI gecti ama kupayi kazandik ve Sampiyonlar Liginde gruplardan ciktik. Cok iyi futbol oynadigimiz maclar da var.

Adnan Polat bile daha iyidi bundan. para yoktu o ara.bide böyle kepazelikler yapmıyordu enazından. asırlık çınarı 2 tane çapsız vizyonsuz mahfetti yahu inanılır gibi değil. çoluğun cocuğun,itin köpeğin maskarası olduk. bukadar mı sahipsiz bu kulüp yahu yuhh yavvv

Bu Brügge hocası gerçekten tudorun ona verdiği taktiği üzerinden sağlamış ya lo :)
Zaytung haberi zannetmiştim yahu. Rezalet ötesi her iki hoca için.
Suç onda basaksehirden 4 tane yiyen adami arayıp taktik istedikten sonra temiz bir d.ssak gecersin yapılacak olay bu.

fernando-feguli-iyi bir stoper-solbek transferleri ile bizde sampiyonluk potasina gireriz. Ancak sampiyon olamayiz. Bunun da iki nedeni var. 1-Tudor 2-Dursun

Monaco'nun Hocası gibi çıksın kafi.:)
Türkiyede hiç-bir hocanın ispanya fransa almanya hocası gibi çıkma şansı yok...
Çünkü turkiyede sistem yok, alt-yapı yok, tff durumu içler acısı....
Ancak ve ancak bu dönem yapıldığı gibi 11 iyi yabancı alırsın tutar...
Maalesef Tudor o kadroyu yönetecek güveni vermiyor şimdiye kadar....

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ona lafimiz yok, ama lig icin bir degerlendirme yaptim. Cogu macta oynanan defansif oyun, oyunculari degisik degisik mevkilerde oynatmak, ceyhun gulselam sevdasi vs. Gittiginde en cok da ben sevinmistim.

Anlayabilirim bunu ama o halde tutarlı olmal gerekir Yusuf. Fatih Terim Umut Bulutu kanat oynattı, Selçuku sürekli banko yazıyor milli takımda, Sneijder sol kanat oynadı. Terimin tercihleri aynı şekilde saçma. O dönemler yabancı sınırlamasının olduğunu unutmamak gerekir. O yüzden Ceyhun oynamıştır. Yoksa oraya daha kaliteli, ama profil olarak aynı şekilde defansif oyuncu aldırırdı. Defansif diyorsun ama Manciniyle 6-0lık maçlarda var.

Mancini basarisiz sezon gecirmedi genel anlamda. Transferlerin bir bölümü iyi degildi, deplasmanlar sIkIntIlI gecti ama kupayi kazandik ve Sampiyonlar Liginde gruplardan ciktik. Cok iyi futbol oynadigimiz maclar da var.

Chelsea ile 1-1 berabere kalması sonu oldu :(((((((((((((

Adnan Polat bile daha iyidi bundan. para yoktu o ara.bide böyle kepazelikler yapmıyordu enazından. asırlık çınarı 2 tane çapsız vizyonsuz mahfetti yahu inanılır gibi değil. çoluğun cocuğun,itin köpeğin maskarası olduk. bukadar mı sahipsiz bu kulüp yahu yuhh yavvv

Yemin ediyorum amatör kümeden herhangi bir yönetimi getir bunlardan iyi yönetmezlerse adımı değiştiririm.

dursun şimdi tıpkı zamanında a.polatın yaptığı gibi göstermelik olarak terime gidecektir. terimde yine reddedecektir. çünkü ortada ikiyüzlü tutum var rant var.

Terim kabul ederse beyinsizdir . Terimin tamamiyle yok olmasini ben bile istemiyorum. Dişini sıksın bir sene beklesin . Yeni Başkan ile beraber gelsin

İbrahim seten :dursun abi istediği kadar fatih terim'den kaçmak istesin..
not edin:
gerekirse herkes gider; terim g.saray'a gelir..

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Terim'in gideceği iki yer var ya milli takım ya Galatasaray. Milli takımdan kovulduğuna göre sıradaki yer Galatasaray. Tudor 3 maç puan kaybetsin Dursun kendini kurtarmak için Terim'i getirecek. Terim de kendisini ağırdan satacak sanki başka gideceği klüp varmış gibi. Güzel bir kontratla başa gelecek. Bu 2+2=4.

2+2=4 etmiyorsa bilin ki RTE Fatih Terim'i kovmuştur. Fatih Terim bir daha Türkiye de kulüp çalıştıramaz.

Şimdi hocaya giderlerse hocaya da hak veriyorum teklifi redderse. Bu gerizekalı yönetimle kim çalışmak ister ki ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt