Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fernando'nun ucagi avrupa kitasi hava sahasina giris yapti.

d25653fc81e0aee85c0d5c6fafd62c83.jpg

Kesin bilgi mi?

Defaatle söylüyorum, iyi kadro kuruluyor, bu kadronun hocası Tudor olamaz. Vitor'un Fenerin beter oluruz.

4-3-3 oynarsak bu Selçuk 11 oynamaya devam edebilir. En arkadan oyun kurucu olarak. 4-2-3-1 oynayacaksak Selçuk yedek kalmıştır bugün itibariyle.

----------------Fernando-----
----------Ndiaye--------Belhanda
Garry/süpriz-----------------Feghouli
------------------Gomis-----------

Olması gereken bu, selcuk forma göremez fernando'da gelirse. Hamle oyuncusu olarak bile leş, seneye kesin elden cıkarmak lazim vampiri

Garry,Ndiaye ve Belhanda 1990 doğumlu Feghouli 1989....aslında öyle yaşlı bir kadro kurulmuyor...ve takım üst düzey performanslara çıkarsa iyi para kazanabiliriz....şu sol bek işini de bir an önce çözmek lazım

Benim icin Terim bizi para icin yuzustu birakip gittigi gun bitti. Affetmem.

FT de yalan bol; Bir keresinde "söz konusu Galatasaraysa gerisi teferruattır " demişti. Milli takimda da vatan, millet, sakarya edebiyatlarini hep biliyoruz. Son voleyi de vurmus imPARAtor..Bizden uzak olsun yeter....

Sol bekimiz hala carole mü yoksa benim gözlerim mi dumanlı görüyor

Sol tataf icin garry yasin kalirsa sinan yeterli görülüyor sanirim,avrupadan elendigimiz icin yeterli olabilirler fakat ben sol acik alinmazsa size 3-5 hafta sonra olacaklari söyliyim,belhanda sola gecer,ndiyaye forvet arkasi,selcuk yine yerinde oynar

Hey yavrum hey selçuk a gün doğdu resmen :) yedek kalamayacağı garantilenmiş oldu paşanın.

......... Fernando.. Selçuk.........
Feghouli... Ndiaye... Belhanda
..................Gomis..............

Böyle olacak gibi

Bu sürprizin sol kanat olması şart oğlu şart. Sol kanat oyuncusu demek Selçuk klübeye demek.

bu arada Ndiaye Senegal milli takımında da banko oynuyor,ilerde pazarlama açısından önemli bir avantaj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt