Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selçuk mesela 1.5m alsa yedekte beklesin iyi alternatif olur diyeblirdik ama maç başılarla 4m alan yedek olmaz abi

Selçuk mesela 1.5m alsa yedekte beklesin iyi alternatif olur diyeblirdik ama maç başılarla 4m alan yedek olmaz abi

Bedava oynasa dahi durmasın adamın hiçbir özelliği kalmadı. Onun yerine genç oyuncu dursun en azından gelişir diye umudumuz olur.

Nasri'nin aklı futbolda olsaydı manchester city'de her türlü oynardı zaten alemci,disiplinsiz bi adam gerek yok bence.Buraya top oynamaya gelme olasılığı %10 max

bir futbolcuyla da düzgün yollarımızı ayıralım. Selçuk şimdi çok kötü oynuyor olabilir ama zamanında çok emek verdi. itin bir tarafına sokmaktan vazgeçip düzgün bir şekilde vedalaşılmalı.
ilk 2 sampiyonlukta buyuk katkisi oldugu dogru ancak derbinin ortasinda Galatasaray formasini kirli bir mendil gibi tutarak kenara geldiginde yitirdi taraftarin saygisini. Cok da normal bu

-------------------------------Muslera--------------------------------

--Mariano----------Maicon------------Denayer---------------Alonso

--------------------Fernando---------Ndiaye-------------------------

--Feghouli---------------------Nasri-----------------------Lucas Moura

------------------------- Mehmet Batdal---------------------------------

12 Gökhan Değirmenci
13 Linnes
14 Carole
15 Serdar
16 Ahmet
17 Tolga
18 Belhanda
19 Nani
20 Eren
21 Konate

Boşverin Nasri 'yi filan da şimdi sol bek alınsın ... Carole 'ü filan izlemek istemiyorum artık

Yahu 8-10 milyonlara çıkan bonservis ödeyeceksek lütfen artık genç adamlar alınsın. 2 yıl sonra oyuncu satıp alma durumuna gelebiliriz. Elimizde Riva ve Florya da yok Bruma da. Genç oyuncu alalım ki artık satıp alma işine girebilelim.

Nasri masri istemiyorum Feg Fernando ve Denayer gelsin Sinan giderse Volkan gelsin Kapitalim

Bedava oynasa dahi durmasın adamın hiçbir özelliği kalmadı. Onun yerine genç oyuncu dursun en azından gelişir diye umudumuz olur.

keşke ama genç oyuncuyu yedekte bekleterek geliştiremezsin,bizim gbi şampiyonluğa oynayan takımlarda taraftar baskısı sert oluyor,Bruma kiralanmadan önce nasıl yuhalanıyordu hatırla.....mesela Atalay'ı 2 sene Hollanda ligine kiralayıp geldikten sonra rotasyona koyarsın ama şuan alıp rotasyona koymak ona da zarar verir,girse bir lig maçında gol kaçırsa herkes çöp muamelesi yapar....Selçuk kalsın diye yazmıyorum bunu...en azından Selçuk giderse Musa Çağıran gibi bir yerli getirilebilir

46e064ef4b8f4661f1933c0782098ca9.jpg

347e0dfd72a52c1a939708695732942e.jpg

625e5c0e4c71d3dd6c149c98a32d7da0.jpg

dee036519d3b6271d1fbda9478324b95.jpg

vaayy Yeni Malatyaspor, 29 yaşındaki Fransız sol bek Aly Cissokho ile sözleşme imzaladı. bunlar bile sol bek aldı biz alamadık

20525856_1872654199728756_8659186554855538288_n.jpg
Köşede ayakkabı kutusu var, bıyıklı adamın elinde de siyah demir kereta var. Ayakkabı denemiş heralde. Anlamadım garip bir fotoğraf. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt