Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.907
- 8.586
- 2.068
Başakşehiri izliyorum da, hakkaten işimiz zor. Kadro olarak demiyorum yönetim olarak diyorum. Tudor - Dursun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Helal olsun Watford'a. Iyi transfer yapmislar. Böyle adamlar Brezilya liginde 5 gol atsa alamazsin. Sen bunu 3 gol atmis haliyle aldin aldin yoksa yandin.@Murat Urhan
Richarlison, Watford'a transfer oldu.
-Bonservis bedeli 12.5M€
-Bir sonraki satisindan 10% pay
-Ajax ve Inter'in tekliflerini reddettiler. Ajax daha az maas teklif etmis zaten, Inter de once Sampdoria'ya kiralik gondermek istemis.
Voetbalzone - Meepraten over voetbal.
Negredo icin 2.5 milyon euro bonservis, 7 taksit, 3 yil icinde odeyeceklermis.bjk şunu aldı bunu aldı diyodunuz.30 yasındaki lense 5 yıllık sözleşme yapmış.niye bişey demiyosunuz?5 yıllık sözleşmeyi geçtim para negredo ve lense gitti ki negredo 4,2 diyolar.lense 3ten asagı oynamaz.marcelodan gelen para gitti,stoperi ancak kiralayabilcekler.büyük ihtimal quaresma da yolcu.
Negredo icin 2.5 milyon euro bonservis, 7 taksit, 3 yil icinde odeyeceklermis.
Lens'i bilmiyorum.
Yillik ne kadar veriyorlarsa versinler onemi yok ki. Bizde Gomis icin verdik ayni paralari.yıllıgı 4,2 diyolar negredonun.lens 5 milyon bonservisden asagı gelmez.
Yillik ne kadar veriyorlarsa versinler onemi yok ki. Bizde Gomis icin verdik ayni paralari.
Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Strinic
Ndiaye-Fernando
Feguli-Belhanda-Volkan Sen
Gomis
Bu kadro sampiyonluga oynar tabii ki. Ancak turkiye liginin en iyi kadrosu falan degil. Bir kere bjk ve basaksehirin kadrolari bizden daha uyumlu ve oturmus kadrolar. fenerbahce kjaerden kazandigi 12.5 milyona iyi bir fovet ve iki yonlu orta saha getirirse biz 3.4. luk icin fenerbahce ile yarisiriz bu sene. Aksi takdirde fenerde ilk 5 e zor girer.
Eger fizik durumu iyise basarili olur Besiktas'ta. Golu koklayan bir oyuncu.giderek hantallaşmış bi negredoya deger mi bilemedim.