Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başakşehiri izliyorum da, hakkaten işimiz zor. Kadro olarak demiyorum yönetim olarak diyorum. Tudor - Dursun

Fatih Terim hastası değlim ama ondan başka da çare yok maalesef, umarım gelir..

Basak ve bjk sampiyonluk icin yarisir

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Murat Urhan

Richarlison, Watford'a transfer oldu.

-Bonservis bedeli 12.5M€
-Bir sonraki satisindan 10% pay
-Ajax ve Inter'in tekliflerini reddettiler. Ajax daha az maas teklif etmis zaten, Inter de once Sampdoria'ya kiralik gondermek istemis.

Voetbalzone - Meepraten over voetbal.

Basaksehir ve Besiktas'in kadro kalitesine yaklasacagimizi düsünmüyorum. En iyi ihtimalle 3.oluruz.

Üstelik Fener ile birlikte ligden koptugumuz zaman hep bizim önümüzde bitiriyorlar. Daha iyi futbol oynariz belki ama yine tablodaki yerimiz degismez

Terim merim demeyin bu kadronun tek ihtiyaci kaliteli futbolcular. Yoksa Jose Maurino gelse fayda etmez.

bjk şunu aldı bunu aldı diyodunuz.30 yasındaki lense 5 yıllık sözleşme yapmış.niye bişey demiyosunuz?5 yıllık sözleşmeyi geçtim para negredo ve lense gitti ki negredo yıllık 4,2 diyolar.lense 3ten asagı oynamaz.marcelodan gelen para gitti,stoperi ancak kiralayabilcekler.büyük ihtimal quaresma da yolcu.

Son düzenleme:
@Murat Urhan

Richarlison, Watford'a transfer oldu.

-Bonservis bedeli 12.5M€
-Bir sonraki satisindan 10% pay
-Ajax ve Inter'in tekliflerini reddettiler. Ajax daha az maas teklif etmis zaten, Inter de once Sampdoria'ya kiralik gondermek istemis.

Voetbalzone - Meepraten over voetbal.
Helal olsun Watford'a. Iyi transfer yapmislar. Böyle adamlar Brezilya liginde 5 gol atsa alamazsin. Sen bunu 3 gol atmis haliyle aldin aldin yoksa yandin.

Rıdvan ve ekibinin planı tutmadı Şenol Milli takım,Lucescu bize gelecekti hem bjk zayıflayacaktı hem Fatih hocanın bize gelme ihtimali bitecekti,fbnin şampiyonluk hayalleri yalan oldu

kuracagimiz kadro ile iyi futbol oynamak icin illa ki ftye gerek yok

kaliteli kadromuz olacak, biraz futboldan anlayan td sampiyon yapabilir bizi

bjk şunu aldı bunu aldı diyodunuz.30 yasındaki lense 5 yıllık sözleşme yapmış.niye bişey demiyosunuz?5 yıllık sözleşmeyi geçtim para negredo ve lense gitti ki negredo 4,2 diyolar.lense 3ten asagı oynamaz.marcelodan gelen para gitti,stoperi ancak kiralayabilcekler.büyük ihtimal quaresma da yolcu.
Negredo icin 2.5 milyon euro bonservis, 7 taksit, 3 yil icinde odeyeceklermis.
Lens'i bilmiyorum.

Negredo nasıl bu kadar ucuza geliyor la? 2.5 bonservis şaka gibi, bildiğin beleş vermişler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Strinic
Ndiaye-Fernando
Feguli-Belhanda-Volkan Sen
Gomis

Bu kadro sampiyonluga oynar tabii ki. Ancak turkiye liginin en iyi kadrosu falan degil. Bir kere bjk ve basaksehirin kadrolari bizden daha uyumlu ve oturmus kadrolar. fenerbahce kjaerden kazandigi 12.5 milyona iyi bir fovet ve iki yonlu orta saha getirirse biz 3.4. luk icin fenerbahce ile yarisiriz bu sene. Aksi takdirde fenerde ilk 5 e zor girer.

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Strinic
Ndiaye-Fernando
Feguli-Belhanda-Volkan Sen
Gomis

Bu kadro sampiyonluga oynar tabii ki. Ancak turkiye liginin en iyi kadrosu falan degil. Bir kere bjk ve basaksehirin kadrolari bizden daha uyumlu ve oturmus kadrolar. fenerbahce kjaerden kazandigi 12.5 milyona iyi bir fovet ve iki yonlu orta saha getirirse biz 3.4. luk icin fenerbahce ile yarisiriz bu sene. Aksi takdirde fenerde ilk 5 e zor girer.

Strinic ve Volkan Şen'i sola yazarsan tabii oynayamaz.

IMG_3773.webp

Benden önce biri fotoyu biraktiysa buraya af ola

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt