Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Besiktas sampiyonlar ligi grubunda,basaksehir en kötü ihtimal avrupa ligi grubunda oynayacak,göreceksiniz bu yasli kadrolar bu tempoyu kaldiramaz,sakatlanan kolay kolay geri dönmez,ben herkesin aksine bizim ve fenerin sampiyonluga oynayacagini düsünüyorum kriz ortamlari olmazsa,fenerde bizim gibi krizleri bol bir kulüp

Haha feghouli'ye amrabatin bir tik kalitelisi yazani gordum. futboldan cakmiyor belli ki.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam Fegulinin en az 3 tane 90 dk macini izlemisimdir. Yetenekli bir oyuncu oldugu konusunda suphe yok ancak cok savruk bir oyuncu. Ayrica disiplinsiz bir oyuncu. Tudor ile problem yasamasi cok muhtemel. Feguli neye gore yere gore sigdirilamiyor bu forumda anlamis degilim. Bize feguliden cok daha iyi kanat oyunculari geldi zamaninda. Beklentileri cok yukarida tutmamak lazim. Sonra yikim buyuk oluyor. Tudor orneginde oldugu gibi
Türkiye'ye kimi getirirsen getir bozulma ihtimali var zaten. Bir kaç maçını bende
izledim. İşimize çok yarayacaktır. Mariano ile iyi ikili olacaklarını düşünüyorum.

799241.webp

kiralayabileceğimiz en iyi sol açık Gaitan ama Atletico Vitolo'ya ocağa kadar kavuşamayacağı için zor iş

Şu Lucescu alzheimar muhabbeti saçmalığın daniskası. Öyle bir sıkıntı olsa Zenit alırmıydı.? Zaten Türkiye'ye kim gelse sosyal medyada bir aşşağılık birşeyi ortaya atıp insanların midesini bulandırmayı başarıyor.
Zenit ondan postaladi!

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt