Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor'u da aynı Rikering'de, Mustafa Denizli'de olduğu gibi yemeye çalışıyorlar. Östersund maçında resmen sattılar maçı. O takıma karşı başta hoca olmasa bile 3-4 tane sallamamız lazımdı ilk maçta. Bunun Tudor ile alakası yok. Bu takım hocasız şampiyon da oldu, yeri geldiğinde Hanzo denen gerizekalıya rağmen 3 kupayı da 1 sezonda kazandı.

Oyuncudan anlıyor, takım mühendisliğinden anlıyor... Kadro kurulsun, bir şansı hakediyor. Terim kaçmıyor bir yere. Şu dakikada Tudor'u yollamak Selçuk ve çetesinin ekmeğine yağ sürmesinden başka bir işe yaramayacak.

İnşallah ben yanılırım sen haklı çıkarsın ancak hiç sanmıyorum tudorun başarabileceğini.

Butun rakipler kadrolarini kurdular veya zaten iyiydiler.
Transferleri en once bitirmesi gereken takim bizdik 1 aydir o gelecek bu gelecek. Alacak sorununu halletsin gelecek gibi bebe bahaneleri ile gecti.
Daha adamlar gelecek de takima alisacaklarda ooohhooooooo

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

____________Muslera_____________
Mariano___Maicon__Serdar___Carole/Linnes
____________Fernando____________
________Ndiaye___Belhanda________
___Feghouli___Gomis___Garry/Yasin__
Şamp olabiliriz bi ihtimal İmparatudor iyi yönetirse

Sol tarafa yapılacak transferler ve antrenör tercihş bizim adımıza sezonun kaderini belirleyecek.
Valla ben şu aşamada soldan ziyade Fernando ve Feghouli'nin resmiyete dökülmesini bekliyorum. Bu ikili gelmezse yapılması düşünülen diğer transferler umrum dışı olacak. Bu kadar yaygaradan sonra bu ikilinin gelmemesi hem yönetimde hem de taraftarda ciddi tahribat yaratır.

Kabus gibi bir sezon başlıyor beyler.
Yönetim yok, hoca yok, kadro hücum anlamında geçen seneden daha zayıf.
Bir de bu kadar mallığın içinde öküz gibi para harcadık.
Lucescu madaralığı tuz biber ekti.

Ndiaye'nin KAP bildirimini niye yapmıyorlar? Sanki lige 35 hafta daha var anasını satayım. Bu kadar ağır davranılmaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Transferle şampiyon falan olunmaz başakşehiri izledik beşiktaş da öyle bu iki takım bu sene fb ve bize göre öndeler ha gene şamp oluruz ama gerçekler bu

SA. Artık fehuli ve fernandoyla ilgili haber bile gelmiyor di mi? Yapacağınız ise soxum.

Kapa açıklama yapıldı mi
DGO_FY-XYAAAX29.jpg:large

Tudor'u da aynı Rikering'de, Mustafa Denizli'de olduğu gibi yemeye çalışıyorlar. Östersund maçında resmen sattılar maçı. O takıma karşı başta hoca olmasa bile 3-4 tane sallamamız lazımdı ilk maçta. Bunun Tudor ile alakası yok. Bu takım hocasız şampiyon da oldu, yeri geldiğinde Hanzo denen gerizekalıya rağmen 3 kupayı da 1 sezonda kazandı.

Oyuncudan anlıyor, takım mühendisliğinden anlıyor... Kadro kurulsun, bir şansı hakediyor. Terim kaçmıyor bir yere. Şu dakikada Tudor'u yollamak Selçuk ve çetesinin ekmeğine yağ sürmesinden başka bir işe yaramayacak.
Tudor'u da Selçuk'u da birlikte kovmak gerek.

Kimse kusura bakmasın ama Fernando ve Feghouli'nin halen daha gelmemesi yönetimin büyük rezaletidir. Alacak verecek işini avukatıyla çözsün birader, biz bu adamları beklemek zorunda mıyız? Ligin başlamasına 1 hafta kaldı halen daha en önemli 2 transfer piyasada yok. Sen elini masaya vurup gel diyemiyorsan senin acizliğindir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zirve mücadelesi verecek takımlar içinde her anlamda en zayıf takım biziz şu anda.

Fener Kjaer'in burada kazandığı maaşın yarısını ödeyecek. FFP'den yırtmak için 12.5 milyon Euro deniyor ama gerçekte kazandıkları para 7 civarı.

Transferle şampiyon falan olunmaz başakşehiri izledik beşiktaş da öyle bu iki takım bu sene fb ve bize göre öndeler ha gene şamp oluruz ama gerçekler bu
Ya kardeşim bjk nin neresi ilerde adamlar hazırlık maçlarında top bile oynamadılar gelen giden elek etti.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt