Adam Altın Vuruş yapmış yönetime...
Erhan Telli @erhantelli78 1 hr1 hour ago
Bunları da herkes yazmaz... Yazamaz ! İster dost acı söyler diye bakın ister GS düşmanı. Seçim sizin vicdanınıza kalmış...
j
İstediğiniz kadar transfer yapın, durun. Adam gibi bir hocanız ve futboldan anlayıp ona destek olacak bir yönetiminiz yoksa, sonuç değişmez.
Bu sorularım sabaha kadar uzar gider... Ama daha fazlasına gerek yok.
Yoksa yine havaalanında röportaj vermeyi sevdiği televizyona, Tudor'a nazire yapacak yeni masallar anlatmaya mı hazırlanıyor ?
'Yeni transferlerimiz ikinci kampa katılacak' diye en az üç beyanatı olan sportif direktörümüz, kampın bitmek üzere olduğunun farkında mı ?
Üstüne hoca bakıldığı halde istifa etmeyecek kadar yüksek bir karaktere (!) sahip olan Tudor'a acaba kendi oyuncuları ne kadar saygı duyar ?
Östersunds karşısında GS'yi rezil edip, bir de üstüne artan aklı ile Brugge'ün hocasına da taktik veren Tudor konusunda ne yapılacak ?
Galatasaray'ın diğer yöneticileri bütün bu olan biten karşısında üç maymunu oynayıp, yönetim kurulu toplantılarında kuru pasta mı yiyecek ?
Lucescu ile anlaşma yakın diye kendisini Romanya'ya götüren yöneticisi Can Topsakal'a basketboldaki başarısı nedeniyle mi futbolu da yükledi
Peki Federasyona tepkiyi mepkiyi de geçtim. Dursun Özbek, yönetim toplantısında Lucescu diye tutturup onu ayağına kadar götürenlere ne yapar
Sizce Dursun Özbek, Federasyona ve Yıldırım Demirören'e Lucescu için en ufak bir tepki gösterebilecek mi ?
Hadi dönelim bugüne...
Galatasaray başkanı Dursun Özbek kendisini bu duruma düşüren Futbol Federasyonu ve Y.Demirören'e ne tepki gösterdi ?
Ünal Aysal o dönemde Fikret Orman'ın şimdi Şenol Güneş için gösterdiği tepki gibi bir tepki gösterseydi, acaba Fatih Terim gidebilir miydi ?
Yoksa Ünal Aysal o dönem de Yıldırım Demirören'e şakayla karışık 'isterseniz Fatih Terim'i temelli alın, sizin olsun' mu dedi ?
Şimdi Fatih Terim, Galatasaray'ı sattı gitti palavrasına kendisini inandıranlara soruyorum. Ünal Aysal çıkıp hocamızı alamazsınız dedi mi ?
j
Erhan Telli @erhantelli78 2 sa.2 saat önce
Haklısınız tabii... Bakıyorsunuz ki Galatasaray'ın başkanlarından tıs yok ! Alıyorsunuz kafanıza göre...
Sizin Galatasaray'ın hocalarını veya hoca adaylarını ayartmaya çalışmaktan başka bir işiniz gücünüz yok mu ?
Gelelim Futbol Federasyonu'na...
Bundan sonra Mourinho'yu getirseniz bile (ki yok öyle bir vizyon siz de), bu acemiliği asla unutturamazsınız...
Varsa Lucescu'yu alma ihtimalin, kiralarsın özel bir uçak, ya beraber gelip o çok sevdiğin pozu verirsin, ya da sadece adamı getirtirsin...
Yanıtla 8 Retweetle 8 Beğen 54 Direkt mesaj
Sonra bir Galatasaray başkanı nasıl olur da böyle bir görüşmeye tarifeli uçakla gidip, bi de üstüne biniş ve iniş saatlerini basına duyurur?
Yanıtla 18 Retweetle 19 Beğen 83 Direkt mesaj
Ama bir Galatasaray başkanı nasıl olur da, anlaşma dahi olmadan davulla zurnayla herkese haber vererek gider ve böyle eli boş geri döner ?
Yanıtla 18 Retweetle 18 Beğen 84 Direkt mesaj
Ya da gizlice gidersin, kimse duymaz. En azından anlaşamazsan, bu duruma düşmezsin...
Galatasaray Kulübü Başkanı'nın bir hocanın ayağına gitmesini geçtim... Olabilir, anlaşmayı garantiye aldıysan gidersin, ama beraber dönersin
İşte sizin 10 saniye içinde verdiğiniz doğru yanıtı bilmeyecek kadar, GS camiasını tanımıyorlar. Ya da işlerine gelmiyor yardım istemek !
Lucescu'ya karar verdiniz diyelim ki öyle yaptılar...
Peki, Galatasaray camiasında Lucescu'yu ikna edip getirebilecek tek kişi kimdir ?
Yanıtla 50 Retweetle 8 Beğen 58 Direkt mesaj
Size önce bir soru soracağım... Sonra iki gündür olan biten rezillikle ilgili yorum yaparım...
Daha fazla
'Adamlar güle oynaya şampiyonlar ligine gidiyor, ligi ikinci sırada bile bitiremedik' diye düşünürken, birden aklıma Östersunds maçı geldi������
Erhan Telli @erhantelli78 6 sa.6 saat önce
'Galatasaray başkanı bunu nasıl yapar ?' diyebileceğimiz birşey kaldı mı ?
Erhan Telli @erhantelli78 8 sa.8 saat önce
Bu arada bana soruyorsunuz ya bazen 'Abi neden televizyonlarda yoksun ?' diye...
Bence işte bu yüzünden !
Yanıtla 3 Retweetle 3 Beğen 40 Direkt mesaj
Yazıklar olsun...
Babalarının bakkalını bile emanet etmeyeceği adamlar, Türkiye'de futbolu yönettiklerini sanıyor !
Yıllar önce de televizyonda kimseden korkmadan ve çekinmeden söyledim, şimdi de tekrar ediyorum...
Erhan Telli @erhantelli78 9 sa.9 saat önce
İki gündür Romanya'da yaşanan şu görüşmeler, Türk futbolunun neden bu halde olduğunun özeti aslında !