Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GalatasaraydanSonDK‏
@GsdenSonDakika

Lucescu : "Galatasaray'ın teklifini kabul etseydim, teknik direktör Tudor üzerinde sürekli baskı hissedecekti. Saçma bir teklifti." :red:

Beyler Allah rızası için Geceye Bir Transfer Bırakın !!!1

erhan telli iyi bir galatasaray düsmanıdır ama söyledigi her kelimeye katılıyorum maalesef

Çok keyifsiz günde bile sohbet edebildiğim dostlara selamlar hayırlı geceler.
Bize her sevdadan geriye kalan sadece Galatasaray:gsbayrak:

arkadaşlar sizce bongonda mı yoksa gary rodriges mi?

Al işte dedim valla çıldırcam ya LUCESCUNUN TÜRKİYE TEMSİLCİSİ
Mircea Lucescu'nun Türkiye temsilcisi Süreyya Ertuğrul, Rumen teknik adamın Galatasaray'ı neden seçmediğini açıkladı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ertuğrul, "Değerli Galatasaray can dostlarım. Milli takım işi benim işim değil. Ben son dakikaya kadar Galatasaray için kovaladım ve mücadele ettim ama dün başkan ile yapılan görüşmeden sonra hoca TFF'nin teklifini düşünmeye ve kabul etmeye niyetlenmiş. Yapacak bir şey yok. Arkadaşlar bu yönetim, Fatih Terim gelmesin diye beni ve Lucescu olayını kullanmış olup bu saatten sonra Fatih Hoca bu yönetim gitmeden gelmez bence." ifadelerini kullandı.

Galatasaray yonetimine şok suclama! - Turkfutbol.com

Moderatör tarafında düzenlendi:
Fatih Terim gelirse çok şaşırırım çünkü bu yönetimde yanında olacak bir abdurrahim bir ali dürüst yok.....gerçi ali dürüst fena satış yaptı....hırslanıp çalıştırmak istiyor olabilir tek seçenek bu

Ali Dürüst sattı mı yoksa sattı görünüp TFF içindeki eli-ayağı olmaya devam mı edecek?Bundan emin değilim.

Lucenin açiklamalari kafami karistirdi. Yönetim tam olarak ne ariyor. Luceye TDlik teklif edilmemis

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Geçen sene lig başlarken hava olumluydu ve iyi bir başlangıç yapılmıştı. Bu sene o da yok. Direk diple başlayıp diple bitireceğiz galiba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fernando nerde kaldı ya

Haftaya ilk maçta istanbulda olamayacağım, isteyene kombinemi devredebilirim beyler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

lucescu olayı şovmuş demekki işte,sürekli basını çağırdılar havaalanına Fatih hocaya bak seni düşünmüyoruz gibisinden mesaj vermek için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt