Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aşkın takip ettiğim kadarıyla Ali Naci ve Nevzattan daha önce isimleri veren birisi hatta onların kesin dediklerini yalanlayıp onları patlatan birisi. Ben öyle gördüm ama 19.05 muhabbeti nedir bilmiyorum. Saat verdiğine göre herkesin aklına gelen 2011 19.05 Terim açıklaması. Bakalım hayırlısı olsun.

Öyle birşey demedim ben. Negredoyu aldılar biz hala bekliyoruz nasıl bir kafa Yusuf? Ne alakası var bizim beklememizle ve Negredoyla. Sanki onlar aldı diye hemen cevap verilecek. Planlamayı eleştir, ama Negredoyla alakası yok.

Erdem gece gece kafa gitti galiba? Tabi ki planlamayi elestiriyorum.

Bu askinin derdi ne? FR yazdi ondan sonra silip bugun 19:05i bekleyin yazdi . Ya fernando reges yada franck ribery mi ..

büyük takimlara bakarsak en fazla hazir olmayan takim net biziz

bjk: eksikler olabilir ama genelde kadroya bizim kadar fazla takviye gerek yok
fb: kadrolari bizimki gibi yetersiz ama en azindan iyi takimlara karsi iki hafta hazirlik maclari yaptilar (skor önemli degil bu dönemde), Avrupada da devam ediyorlar simdilik
ibb: transferlerin hepsi ilk resmi maca kadar yetisti, üstün oyunla brüggeyi elediler

ts antalya vs gibi takimlari saymiyorum

adamın yazdığı aynen şuydu. oyuncunun eşinin istanbulda yaşamasının anlaşmada büyük etkisi oldu. stoke kiralamak istemiyor ama oyuncunun gelmek istemesi dirençlerini kıracak gibi görünüyor dedi. bunu gidip nasıl açıklanıra bağladınız inanılır gibi değil
Yaw yalanmi soyluyoruz bana ne adamdan

ama imbula bitti demeye getirdi halbuki alakasi yokmus

BsrX7cNIYAEll2-.jpg

Aşkın Ateş saati

Ribery mümkün değil. Fernando veya Feghouli'den biri resmi olarak açıklanabilir. Max bu olur bence olursa

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

başımızda sağlam bir t.direktör olsa bu kadro ile alayının içinden geçeriz. istedikleri kadar hazırlansınlar.

askin ates resmi aciklama ile alakali birsey söylemez

transfer ile ilgili duyum verir sadece

Artık gelişme olsun istiyorum, takım bile bile bok yoluna gidiyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Offf sıktı artık keşke yarın lig maçı olsa da ne halde olduğumuzu tekrar görsek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt