Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'da tudorla filan dikiş tutmaz daha

Üst üste galibiyet alsan bile bir mağlubiyette istifa sesleri yükselir

Öfk olayı çok kötü oldu takımın ne oynadığı belli değil, ocak'dan beri hangi sistemde oynuyoruz ben çözemedim. Eminim tudor'da ne yapacağını bilmiyo ve büyük takım olayını kaldıramadı.

Hoca konusuna gelince; Luce yalan, Fatih Terim de onumuzdeki senenin bariz adayi. Bu sene Tudor'la yola devam edecekler. Tudor da oyunculuk yillarinda Conte'nin yarisi kadar taktiksel bilgi kaptiysa iyi bir kadroyla ve Galatasaray formasiyla bu sezon sampiyonluk hayal degil.

Transferlere gelince, ben bu konuda cok umutluyum. Feghouli ve Fernando bitti zaten. Galiba bir stoper ve sol bek de kazandirilacak takima. Konate veya o tarz bir isim de yolda. Sol kanata da Fransizca konusan bir Musluman (bkz. Nasri veya Ribery -- esi Musluman, kulture alisik) gelirse islem tamamdir. Boylelikle atak organizasyonun tum as oyunculari Gomis-Konate-Belhanda-Feghouli-Nasri/Ribery-N'diaye ayni anadili konusan ve benzer Afrika kulturlerinden oyuncular olacak. Takim kimyasi icin cok onemli.

Savunma organizasyonunda ise Brezilya-Latin Amerika havasi esecek. Fernando, Mariano, Maicon zaten Brezilyali. Muslera Uruguayli. Gelecek sol bek ve sol stoper en azindan Ispanyolca/Portekizce'ye hakim, ve Guney Amerika ekolunden olursa tadindan yenmez.

Beni en cok heyecanlandiran gonderilecekler. Selcuk, Sinan, De Jong, Cavanda, Donk ve diger kucuk copler yollanacak gibi duruyor. Bunlarin yollanmasini senelerdir bekliyoruz, en az yeni transferler kadar onemli icraatler olur.

Acikcasi bu hamleler hayal ettigim gibi gelisirse bu sezon yeniden heyecanlanabiliriz artik.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Öfk olayı çok kötü oldu takımın ne oynadığı belli değil, ocak'dan beri hangi sistemde oynuyoruz ben çözemedim. Eminim tudor'da ne yapacağını bilmiyo ve büyük takım olayını kaldıramadı.

Aslında tek olay kredisinin az olması..Bejeke de hazırlık maçlarında dağıldı galibiyetleri yok.. Hemde 2 yılın şampiyonu aynı kadro hocayla..Daha oturmuş takımlar bile hazır değil henüz

Bizde anlamıyoruz ne oynadığımızı ama şu ortamda Terim gelmez gelse bile başarılı olmaz. Geriye Hamza, korkmaz falan kalıyor. Bence daha da geriye gideriz bu adamlarla

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

fernando ve feghouli manş denizini yüzerek geçmişler inşallah kampa kadar yürüyerek varacaklar

oha ya lens yıllık 2.2 milyon euro nedir bu kargalar nasıl beceriyor bu işleri aklım almıyor artık

Bu arada Lucas transferi yalan olacak, cunku Neymar Lucas inanilmaz uyumlu cocukluktan beri beraber oynayan adamlar (milli takim duzeyinde). Tarzlari da uyumlu, ben artik inanmiyorum PSG'nin Moura'yi birakacagina. Di Maria birakilacak buyuk ihtimalle.

Ha, birakilirsa bize gelmesinin gayet ihtimaller dahilinde oldugunu dusunuyorum, Qatar baglantilari yuzunden.

Muslera
Maicon
Mariano
Fernando
Badou
Feghouli
Belhanda
Gomis

Kağıt üstünde formayı hakkeden isimler bunlar performansları soru işareti
Kadromuz hala çöp dolu
En az 1 stoper 1 solbek
1 sol ön 1 forvet
Lazım
İşimiz çok çok zor

Cavanda
Donk
De jong
Selçuk
Sinan

Gram verim alamayacağımız futbolcular
Ve hala kadrolar..
Sinan iyice soğuttu kendinden oldum demiceksin adam şimdiden o havalara girdi donk kalsın yedek olur selçuk giderse donk kalsın kesin selçuk kalırsa donk gitsin

Sol kanat en az 6 7 gol 5 6 asist yapmalı...Yoksa skor yükü feghouli belhanda gomis e biner ..Sola kono asıl şimdi lazım.. Sağda feghouili solda kono orta saha fernando ndiaye forvet gomis.. Sinan gitsede sola belki kono konuşulur

Bu arada Lucas transferi yalan olacak, cunku Neymar Lucas inanilmaz uyumlu cocukluktan beri beraber oynayan adamlar (milli takim duzeyinde). Tarzlari da uyumlu, ben artik inanmiyorum PSG'nin Moura'yi birakacagina. Di Maria birakilacak buyuk ihtimalle.

Ha, birakilirsa bize gelmesinin gayet ihtimaller dahilinde oldugunu dusunuyorum, Qatar baglantilari yuzunden.

Qatar ile bizim ne bağlantımız varmış renktaş?

selcuk hertha macindan sonr basin toplantisi yapacak haberleri dogruysa super.
muhtemelen akli sira karakter dersi verip ayrilik konusmasi yapacak, bolgesine 2 transfer yapilmasi da koymustur pasamiza

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt