Nejat Ilgaz
Tecrübeli Üye
- 27 Haziran 2010
- 7.434
- 1
- 1.173
tolga ve yasin apacileri 6 ve 7 numarali formalari biraksin bari fernando ve feghouli'ye. 98 99 giysinler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tolga ve yasin apacileri 6 ve 7 numarali formalari biraksin bari fernando ve feghouli'ye. 98 99 giysinler
Arda ne bize ne Türkiye ye dönsün . Bi de onun triplerini çekmeyelimJason Denayer ve Arda Turan çok olası geliyor bana,Hem takıma dönmeyi isteyecek isimler hemde kiralık olacağı için düşük maliyetlerden ötürü,Nasride olabilir keza.
evetaldık mı 2f yi.
dedi snijder sevici...o olsa sekiz atardık zaten değil mi.11 kişiden iki tanesi inisiyatif alıcakmışta tur geçecekmişiz 8 tane leşle.kafaya bak hizaya çık.tudoru bende desteklemiyorum ama adam eleştirecem diye çok zırvalıyorsunuz.daha makul olun eleştirilerdeSaydığım oyuncuların 2 tanesi sahadaydı.
(maiconu saymıyorum bile)
Madem o kadar kaliteli adamlardı köy takımına karşı sahada varlık gösterip insiyatif alıp turu gecirselerdi.
Bir oyuncu gerçekten kaliteli ise ilk maç veya ıkinci maç mutlaka kendini belli eder.
Siz isimlerin peşinden gitmeye devam ettikçe bu zihniyet değişmez
Bize nitelik lazım.
Sürün yağlı surat!
Arda ne bize ne Türkiye ye dönsün . Bi de onun triplerini çekmeyelim
Ne alaka alırsa mahmut un yerine alırdı onun yerinede gökhan inler i aldılar. Hazır olsun sürekli oynar Gokhan.Emre Beleş olmasaydı Meloyu Başak alırdı
övdüğünüz başımıza geçsin dediğiniz adam bizim ligde başarılı, yani tempo yapamayan taktik farklılık gösteremeyen ligde. Gelse bile bizim oyuncular elinde yem olur avrupadan da eli boş döneriz.
Sürpriz Adayları:
Gaitan
Moura
Ribery
Arda
Nasri