Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zahmet oldu ya
Spor kamuoyunun takdirine bırakıyorlarmış
Çık adam gibi de sıçtık sıvadık diye
1ddab2093e49ce7022dffc031f00abcf.jpg

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burada yönetim resmen yol yapmış belliki Fatih Terim e teklif yapma olasılığına karşı Lucescu yu Terim in istifasından önce düşünmüştük ayağına yatıyorlar. Kendilerini iyice komik duruma düşürüyorlar.

Son düzenleme:
Lens o kadar iyi sol kanat futbolcusu ki , Barcelona teklif yapmis Neymar'in yerine.

Askinin dedigi bu olsa gerek. Terime yürüyecekler . Aciklama bunu gösteriyor

Yönetim arada güzel şeyler yapıyor, bu açıklamada ki gibi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lig başlamasına 1 hafta kaldı hala teknik adam tartışıyoruz
Ligler başlamışken yapılan hoca değişikliği olumlu yansımaz şampiyonluk yarısındaki takıma.

Beceriksizler

Lensi ne abarttınız arkadaş kötü takımın iyi topcusuydu. Şampiyon olduğumuz sene Yasin misali

Bütün hocaların arkasından iş çevirdiler
Herkesi kovdular
Hocalar gitti olmadı
Oyuncular gitti olmadı :D

Bir tek suçsuz bu
Sütten çıkmış ak kaşık
Borç ödüyo

:asd:

TapaTalK

Aşkın milleti bu kadar bekletiyor bi patlasın asrın lincini yer twitterda

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet bilgiler.Bizim Fb ile girdiğimiz sidik yarışı Bjk'ya yaradı ve çok makul bi paraya bitirdiler Lens'i.Mammana ile ilgilenildi.Arfa olayı ilk biz istedik Psg'ye 3 M,Arfa'ya bonuslarla yıllık 6 M'ye yakın para haziran başı teklif edildi.Oyuncu gelmek istememişti.Talibi kalmazsa gelir Türkiyey'ye daha makul paralara.

Birada yönetim resmen yol yapmış belliki Fatih Terim e teklif yapma olasılığına karşı Lucescu yuTerim in istifasından önce düşünmüştük ayağına yatıp kendilerini iyice komik duruma düşürüyorlar.
terimin istifa ettiği gün yönetici can topsakal romanyaya gidiyor haberleri çıkmıştı yani lucescu ile önceden görüşmüş olmaları muhtemel

Biz Lens'e yıllık 4 M 3 yıllık anlaşma 1 M imza parası verdik,anlaşma süresi 4 yıl olsaydı bizdeydi.

Forumu offline takip ediyorum, yorumlarınızı ve düşüncelerinizi takip etmek istiyorum, kafa dağıtmak istiyorum ama cidden okunacak halde değilsiniz. Neyin kafasını yaşıyorsunuz arkadaş siz?

Rakip transfer yapıyor, heralde bizim transferler olmadı diyorsunuz. Ne alaka, ne alaka? Rakip transfer yapıyor, o halde Feghouli gelmesin yeter deniliyor. Ya siz cidden iyimisiniz? Kulüp normal açıklama yapıyor, ona bile kılıf uyduruyorsunuz.

Valla bıktırdınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt