Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[FONT=&quot]Ajansspor'da Özgür Sancar'a bir açıklama yapan MUZZİ Özcan, "Gelişmeler doğru, Emre İtalya'ya gidecek. Roma ve Napoli ile görüştük. Şu anda hangisi olacağını biz de bilmiyoruz. Ama 2 gün içerisinde netleşecek. İki kulüpten bir tanesine transfer olacak" ifadelerini kullandı.[/FONT]

Yabanci oyuncu sayimiz Ndiaye ve Fernando transferlerinden sonra 13 oldu. Kimseyi gonderemezsek, 1 tane daha yabanci oyuncu alabiliriz. Bu da Feghouli oluyor bu sartlarda.
stoper,solbek,süpriz ve forvet alıncak dedi cenk ergün.mecbur birileri gidecek.

selçuk forma şansı bulacağına inanıyormuş ve jübilesini Galatasaray'da yapmak istiyormuş. bipspor

Selçuk devre arası Trabzon'a gider eğer forma şansı bulacağına inanıp kalacaksa

selçuk forma şansı bulacağına inanıyormuş ve jübilesini Galatasaray'da yapmak istiyormuş. bipspor

jubileden kastı euro-rekor-kirdi-995-6dc0ec1a625039d3f0aa.webp

selcuk bjkye giderse arası alak bari.kanatlara alternatif olur.

Tabiki teorik anlamda haklisin ama 16-17 yabanci alip da 14 tane yazdirmak akilli bir is olmaz, sonucta o diger isimler ayrilmadigi surece onlarin parasini da odemek zorunda kaliriz. O bakimdan Feghouli disinda en az 2 yabanci daha alinmali bana gore. De Jong ve Cavanda'dan acilen kurtulmamiz gerek. Ikisini toplasan yaklasik 3.5 milyon euro maas eder.

De Jong Amerika da bir takımla görüşüyormuş fakat henüz ücrette anlaşamamışlar...

Herkese Merhaba,
yorumlarinizi okuyorum anlamadigim seyler var.Hem Fatih Terim gelsin diyorsunuz hem Selcuk Inan gitsn Yasin gitsin diyorsunuz.Simdi Terim gelirse siz bunlarin gönderilecegine inaniyormusunuz?Ben Terim simdi gelse Selcuk,Hakan Balta,Sabri hepsi bizde devam oynardi diye düsünüyorum yada hic biri gönderilmezdi diyeyim.Hem suanda gelmesini beklediginiz(Feghouli,Fernando vs.)gelecegine ve Terimin isteyecegine eminmisiniz?Sneijder yüzünden Aysal i hedef almis birisinden konusuyoruz.Ve Para icin Demirörenin yaptiklarini unutmus ve Milli Takima gitmis birinden konusuyoruz.Birde bize biraktigi Mali krizler var.2000,2004,2013 yillarinda Galatasarayimizdan ayrildi ve 2001,2005 ve 2014 Yilarinda yani bizden ayrildiktan 1 Yil sonra hep Mali krizler yasandi,bunlar tesadüf mü?Geldigi Yillarda bize hep cok Oyuncu aldirip cok Para harcatti ve bu Transferlerin cogu da fiyaskoydu.Milli Takimda hicbir basarisi yoktu ve hala Terim deyenler var.Terim deyenleri anlamak cok güc

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt