Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eleman gelmez umarım. Savaşacağım dediği kişilerle 2 gün sonra sarıldığı günler unutulmuş hemen.

selçuk gidecek büyük ihtimal.haftaya netleşir iyce.

Nejat Allah aşkına git bir öte ya. Günlerdir diyormuşmuş senin günlerdir yazdıklarından içimiz kalktı bari sus artık
Feghouli'de gelsin, sözlükte bu GS'a çakacaklar diyen şahsiyet için güzel bir Before-After yapacağım ki millet görsün gözleriyle nasıl 360 derece döndüğünü. SS'leri aldım hazır bekliyor. :)

kiralık alınabilir diye düşünmüştüm dortmundda baya gözden düştü çünkü emre.
Hannover96 gecen hafta kiralik teklifte bulundugunu aciklamisti, Dortmund'dan cevap olarak da kiralik gondermeyeceklerini ve en az 20M€ istedikleri icin bu transferden vazgectiklerini acikladi.

Kiralik verselerdi iyi olurdu ama sahsen bir Turk kulubune gondereceklerini hic zannetmiyorum.

Aşkın Ateş büyük ihtimal Ribery diyecek

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evren Göz de Fatih Terim diyorya,yazik.Yalniz Terimin Adamlari cok iyi is cikariyor.Düsünün bir:Terim Milli Takimdan gönderiliyor ve bütün Terimci Spor Yorumculari ve Spor Medyasi Terim Galatasaraya demeye basliyorlar.Biz Lucescuyla ilgiliniyoruz hemen Fedarasyon Lucescuyu Transfer edip bizim almamiz engelliyorlar,yani Terimin önünü aciyorlar.Aysal dönemi Terimde israrci olup Aysalin itirazlarina ragmen bizden Terimi Transfer ettiler,ve Terim bu oyuna dahil olup Milli Takimi kabul etmisti(Para icin),ama Besiktasin aciklamasindan sonra Senol Güneste israrci olmayip vaz gectiler.Ve Maalesef bu dönen oyunlari görmeyen ve hala Terim deyenler var

selçuk gidecek büyük ihtimal.haftaya netleşir iyce.
7eb3b8f5a2299368ffccadbd6776e58e.jpg

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

ha iyi Evren sadece düsüncelerini paylasmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt