Nejat Ilgaz
Tecrübeli Üye
- 27 Haziran 2010
- 7.434
- 1
- 1.173
Eleman gelmez umarım. Savaşacağım dediği kişilerle 2 gün sonra sarıldığı günler unutulmuş hemen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Surpriz isim FT mi demek istiyor yani?Aşkın Ateş :Bu müjdeyi bayağı önce vermiştim zAten akşam bahsedilen sürpriz ismi söyleyip bu konu hakkında da bişeler yazacağım? https://twitter.com/askinates29/status/890534763399966726
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Harbiden kalkmis?
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
hayır sürpriz isim transferSurpriz isim FT mi demek istiyor yani?
Feghouli'de gelsin, sözlükte bu GS'a çakacaklar diyen şahsiyet için güzel bir Before-After yapacağım ki millet görsün gözleriyle nasıl 360 derece döndüğünü. SS'leri aldım hazır bekliyor.Nejat Allah aşkına git bir öte ya. Günlerdir diyormuşmuş senin günlerdir yazdıklarından içimiz kalktı bari sus artık
Hannover96 gecen hafta kiralik teklifte bulundugunu aciklamisti, Dortmund'dan cevap olarak da kiralik gondermeyeceklerini ve en az 20M€ istedikleri icin bu transferden vazgectiklerini acikladi.kiralık alınabilir diye düşünmüştüm dortmundda baya gözden düştü çünkü emre.
futbolcuSurpriz isim FT mi demek istiyor yani?
flight radar dan takip edecek varsa uçak bilgileri şunlar
[TABLE="class: flightList mainFlightList, width: 963"]
[TR="class: scheduledFlight odd"]
[TD]22:00[/TD]
[TD]TK16[/TD]
[TD]Sao Paulo (GRU)[/TD]
[TD]Turkish Airlines[/TD]
[TD]B77W[/TD]
[TD]TC-LJH[/TD]
[TD]Estimated 21:44[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
selçuk gidecek büyük ihtimal.haftaya netleşir iyce.
O zaman yatmis?Henüz bir kalkışma söz konusu değil üstat
Aşkın Ateş büyük ihtimal Ribery diyecek
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selçuk ve Tudor giderse 3 tane forma alacağım.
Eleman gelmez umarım. Savaşacağım dediği kişilerle 2 gün sonra sarıldığı günler unutulmuş hemen.