Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar beni yanlış anlıyorsunuz. Uçaktan resim atacağım demedim. Sadece yolcu bilgisi dedim. Ona da gerek kalmadı. Zira Fernando Reges kendisi atmış.

renktaş sen fernandonun sao paolodan gelen uçakta rezervasyonu var demiştin ancak klübe göre portodan geliyor

acaba rez yapıp binmediler mi grudan uçağa

Ribery gelse çok tatlı olurdu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

20604367_1894190237574036_7457863940508496850_n.jpg

Zamanında Ersun'u da göklere çekeceklerdi.

40333.jpg

Eğer Terim gelirse lig müthiş bir hâl alır.Şenol Güneş,Aykut Kocaman,Ersun Yanal,Abdullah Avcı müthiş bir kapışma olur.

as renktaş bazı gereksizler icin ceza yemen bizi üzdü GSye deger vermeyen bu herıflerı kaale almayın onların hassas ayları bitti simdi başarısız olmamız icin dua etmeye basladılar.Günlerini göstermek icin senin gibi 1 gssevere ihtiyacımız olacak

1 galatasaraylı olmayan troll yüzünden ceza yedim renktaş

Kimse bu kadar aptal olmamalıydı :(

19:05'i bekliyorum ve sol bekimiz haaaala carole...........

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eğer Terim gelirse lig müthiş bir hâl alır.Şenol Güneş,Aykut Kocaman,Ersun Yanal,Abdullah Avcı müthiş bir kapışma olur.
Fatih Terim eğerki gelipte bu senede şampiyon yaparsa bizi, alayını tokatlamış olur dahada sesleri solukları çıkmaz A.Avcı yı bir kenera ayırıyorum.

Süpriz isim yüzündenmi bekletiyoruz Feghouliyi acaba

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Aşkın saat verdiğine göre baya önemli biri, önceki twitlerine de bakarsak tek ihtimal Ribery gibi duruyor

Orta sahamıza baktığımızda bu sene hem fizik gücü yüksek hem de teknik 3 oyuncumuz var . Ndiaye, fernando ve belhanda ile orta sahada dinamizm geleceği ve geçen seneki gibi süzgeç olmayacağı bir sene bizi bekliyor. Snejder yardıma gelmezdi ve arkasında selçuk josue falanla oynadı bu takım. Umarım iyi bir sezon bizi bekler

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yalnız 10 numara pozisyonunda Belhanda'ya çok güvenmeyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt