Emre Karaca
10 Numara!
- 27 Kasım 2008
- 14.586
- 2.266
- 1.778
Arkadaşlar beni yanlış anlıyorsunuz. Uçaktan resim atacağım demedim. Sadece yolcu bilgisi dedim. Ona da gerek kalmadı. Zira Fernando Reges kendisi atmış.
abi feguli?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar beni yanlış anlıyorsunuz. Uçaktan resim atacağım demedim. Sadece yolcu bilgisi dedim. Ona da gerek kalmadı. Zira Fernando Reges kendisi atmış.
fati ocamın arenadaki son maçı, ne oynamıştık be
http://tr.beinsports.com/lig/spor-t...-2014/4/galatasaray-1-1-antalyaspor-mac-ozeti
19.05 işi patlarsa Aşkın'ı öldürecekler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben feghuli için dediğinizi anladım. Neyse yarın feghuli geliyorsa sıkıntı yokArkadaşlar beni yanlış anlıyorsunuz. Uçaktan resim atacağım demedim. Sadece yolcu bilgisi dedim. Ona da gerek kalmadı. Zira Fernando Reges kendisi atmış.
as renktaş bazı gereksizler icin ceza yemen bizi üzdü GSye deger vermeyen bu herıflerı kaale almayın onların hassas ayları bitti simdi başarısız olmamız icin dua etmeye basladılar.Günlerini göstermek icin senin gibi 1 gssevere ihtiyacımız olacak
Fatih Terim eğerki gelipte bu senede şampiyon yaparsa bizi, alayını tokatlamış olur dahada sesleri solukları çıkmaz A.Avcı yı bir kenera ayırıyorum.Eğer Terim gelirse lig müthiş bir hâl alır.Şenol Güneş,Aykut Kocaman,Ersun Yanal,Abdullah Avcı müthiş bir kapışma olur.
Bencebence o da değil. Neymar giderse bırakmazlar gibi şahsi fikrim Ben Arfa belkiii
Orta sahamıza baktığımızda bu sene hem fizik gücü yüksek hem de teknik 3 oyuncumuz var . Ndiaye, fernando ve belhanda ile orta sahada dinamizm geleceği ve geçen seneki gibi süzgeç olmayacağı bir sene bizi bekliyor. Snejder yardıma gelmezdi ve arkasında selçuk josue falanla oynadı bu takım. Umarım iyi bir sezon bizi bekler
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi