- 29 Ağustos 2009
- 38.380
- 34.133
- 3.243
Gveran dursuna bak hele
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu dediklerin cenk tarafindan söylendi alinacak diye ben söyle düşünüyorum sol bek ve sol açık meşhur süpriz transfer kesin olacağı kanatindeyim bunlara ilaveten fırsat transferi kosturup defans denayer birde forvet alıp transferi noktaliyacazBari batacaksak tam batalım. Sol açık sol bek ve stoper de alın bitirin transferi. Feghoulinin geleceğini kabul ediyorum.
Bunca transfere rağmen halen daha stoperde Ahmet, bekde Carole ve kanatta Garry veya Yasin'in oynadığı gerçeği insanı dehşete düşürüyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
100 milyona zor alırlar Dortmund 150den aşağı bırakmaz bu piyasadaGöksel Uzunoglu® @10Goeki 10 dk.10 dakika önceDaha fazla
Barcelona'nin sportif direktörü Robert Fernandez haftaya Ousmane Dembele transferi için Almanya'ya gelecek. Teklif 100m Euro olacak. (Bild)
Bari batacaksak tam batalım. Sol açık sol bek ve stoper de alın bitirin transferi. Feghoulinin geleceğini kabul ediyorum.
Arsenalden Gibbs veya Liverpooldan Moreno kiralık olarak düşünülebilirStopere Mangala'yı, kanata da Nasri, Kono veya Nani'yi alacaksın. Madem böyle kadro kuruyorsun legoyu yarım bırakma. Sol bek konusunda bir fikrim yok, pek sol bek yok piyasada. Clichy'i kaptırmak kötü oldu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi