Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bari batacaksak tam batalım. Sol açık sol bek ve stoper de alın bitirin transferi. Feghoulinin geleceğini kabul ediyorum.
Bu dediklerin cenk tarafindan söylendi alinacak diye ben söyle düşünüyorum sol bek ve sol açık meşhur süpriz transfer kesin olacağı kanatindeyim bunlara ilaveten fırsat transferi kosturup defans denayer birde forvet alıp transferi noktaliyacaz :)

GT-N7100 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunca transfere rağmen halen daha stoperde Ahmet, bekde Carole ve kanatta Garry veya Yasin'in oynadığı gerçeği insanı dehşete düşürüyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ayrıca Terim şuanda Ülkede gündem konusu ve Karizma yerlere inmeye başladı. Hiç kaçışı yok.. Mecbur gelicek. Ve mecburen başarılı olacak...

sol beke Baba Rahman kiralık düşünülebilir mesela ,sol açığa da N'koudou

Bunca transfere rağmen halen daha stoperde Ahmet, bekde Carole ve kanatta Garry veya Yasin'in oynadığı gerçeği insanı dehşete düşürüyor

Geçen yıl ki 11'e Bruma ve Muslera hariç 9 transfer lazımdı, Bruma gitti 10 tane lazım.

Sağlam bir stoper kiralamalıyız..Öyle denayer gibi çaylak ne vereceği belirsiz adamlardan uzak durmak lazım

Bari batacaksak tam batalım. Sol açık sol bek ve stoper de alın bitirin transferi. Feghoulinin geleceğini kabul ediyorum.

Madem bu kadar para harcandı ve başarı şart hale geldi öncelikle stoper>sol bek>sol açık transferleri yapılmalı.

Bana göre iyi bir stoper almalıyız ilk olarak. Sol açık Garry-Yasin zoraki götürür ama stoperde Serdar-Ahmet gitmez. Aynı şekilde sol bekte Carole ile olmaz. Aptalca gol yiyip kanser olmaktansa Yasin zulmüne katlanmayı tercih ederim.

Stopere Mangala'yı, kanata da Nasri, Kono veya Nani'yi alacaksın. Madem böyle kadro kuruyorsun legoyu yarım bırakma. Sol bek konusunda bir fikrim yok, pek sol bek yok piyasada. Clichy'i kaptırmak kötü oldu

terim veya tecrübeli,iyi bi t.direktör gelmezse bukadar harcanan para çöpe atılmış olacak

İnşallah bu sene Linnes'i solbekte görmek bahtsızlığına erişmem. Hiçbir futbol literatüründe böyle birşey yok yav. Adamın sol ayağı yere basmak dışında hiçbir işe yaramıyor adamı solbek oynatıyorlar yahu. Adama da günah..

Stopere Mangala'yı, kanata da Nasri, Kono veya Nani'yi alacaksın. Madem böyle kadro kuruyorsun legoyu yarım bırakma. Sol bek konusunda bir fikrim yok, pek sol bek yok piyasada. Clichy'i kaptırmak kötü oldu

Arsenalden Gibbs veya Liverpooldan Moreno kiralık olarak düşünülebilir

Ulan bu adamlara bu kadar para var basketbol şubesi batik orda komisyon yokmu sayın şeref yoksunları.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gomis'in performansı bile düştü gibi
Hocadan kaynaklı bi durum mu diye söylemeden geçemeyeceğim

TapaTalK

Sol bek eliseu olabilir..33 Yaşında ama son konfederasyon kupasında izledim hala formu yerinde..2 Yıl idare eder bizi..En azından carole gibi top gelince titremez..Önüne de Nani olabilir

maç başı ya da puan başılar hariç ve fernando,feghouli hariç maaş bütçesi hesabı yaptım arkadaşlar Tudor'un maaşı ile falan beraber 44m civarı maaş veriyoruz...bunun içinde Cavanda,De Jong,Selçuk,Tarık,Donk gibi çöpler de var yani bunlardan kurtulursak öyle sandığım kadar vahim durum yokmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt