Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hahaha come to videosunu Cengiz için de yapmışlar. Cengiz 'in ilkokulda müsamereye çıkan çocuk ciddiyeti takdire şayan :)

YouTube

DGVlWIAUQAAJKko.png

ben feghoulinin yerinde olsam ndiayenin maaşını gördükten sonra en az 5 milyon euro isterim yıllık.

ABV DURSUN İSTİFAA!!! 9 milyon Euro Ndiaye nedir ulan! 2750den mutbolcuya maaş! Sizin Ndiayenizi de sizi de! Öğrenemediniz dimi Türkiye sen futbolcu transfer edilmeyeceğini. Kendini ndiaye diye yırtanlara bu kazık için teşekkür ederim çok emeğiniz geçti!!!

Beyler artık battıysak battık. Konuşunca oyuncu maaşlarını veya bundan sonra gelenleri değiştirecek miyiz bu sorunun cevabı hayır. Takıma destek olmalıyız artık yönetimde görev süresi dolduğunda tekrar seçilmemeleri için elimizden gelen ne ise o yapılmalıdır. Sürekli para muhabbeti yapmak medyanın ve rakiplerin işine geliyor.

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ama sneijder çok para alıyodu beyler şuan süper oldu.Yoksa batardık mazallah

Muharrem Usta Sissokoyu kiralamak istiyormuş

Biz neden bunu düşünmüyoruz arouna kone

Dursun:Ne kadar istiyorsun badou
Badou :1.500 olur başkanım
Dursun:2750 gel basla
Badou:Teşekürler başkanım

Bunlar en az 5 vermistir feghouliye

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben sneijdersiz yeni bir yapılanma istiyordum ama öyle paralar saçtık ki insa sneijderin maliyetine şapka çıkartmak zorunda kalıyor büyüksün Ünal Aysal..
Şimdi soruyorum size belhanda bonuslarla 9-ndiaye bonuslar 9 etti 18.. Sneijder kalsa Imbula 3 kiralama bedeli 12 satın alma opsiyonu etti 15.. geriye 3 kalıyor 2 milyon daha ekle al sana feghouli

belhanda-badou-yasin vs snijder-ımbula-feghouli hemen hemen aynı maliyetle 2 tane hücum hattı kararı siz verin..hadi feghouli zaten geliyor diyelim carole vs jaume costa olurdu artan 5 milyon€la da..

Bunları yazarken sadece planlama olarak kağıt üzerinde bakıyorum.. İnanın gönlümden geçen badou -belhanda efsane top oynasalar da şu maliyetlerle bizi utandırsa.. ASLOLAN DAİMA GALATASARAYDIR

Dokoz molyon ndooyo yo nosol vorolor
Dorson ostofo..

Yemlinlen trol dolu taraftar degil muhasebe memuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt