Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu kadroyla bukadar olurdu ancak, 20 puanimiz calindi bunlarda az buz degil. kargalar cokmu iyi oynadi o q7 cingenesi kac mactir kirmizi kart gormedi
asil sen bu dusunceyle bizi rezil ediyorsun
hakem hataları her sene oldu ve yine olacak.
işin gerçeği arkadaşın dediği gibi bok gibi oynadık.

Transferler Tudor'un isteği doğrultusunda gerçekleşiyor diyorlar. Peki bu denli kaliteli ve maliyetli bir kadroyu Tudor'a emanet edecekler mi gerçekten sizce?

Hiç bir zaman bu transferleri Tudor'un istediğine inanmadım. Sadece olur demiştir. Alınan oyuncuların bir çoğu şu bölgelere kimleri alabiliriz diye menajerlere sorulan oyuncular. Menajerler de işte Belhanda Kiev'de kalmayacak, Feghouli West Ham'da mutsuz tavsiyeleri üzerine alınan isimler. Sadece Ndiaye'yi istemiş olabilir.

3 yıl lige damga vuracak kadro kuruldu..
Sabırlı olmak lazim...
Mariona 3 sene oynar...
Fernardo oynar...
Gomis oynar..
Bu sene yedek bir forvet..
Diğer sene yedek potansiyelli bir sağ bek ...
Ve bir sol kanat oyuncusu ile.. diğer sene öyle bonservise 10 kâğıt harcasam yeterli..

Sorun şu terim gelmeli ve 3 sene şampiyon olacak kadro ike yine damgasını vurmali.

Bu harcanan para şampiyonluk getirmek zorunda, başka lüksümüz yok.Bu sezon şampiyon olamazsak 5 sene iflah olmayız, Allah muhafaza..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8d6a6677da76479cfa4975d2cf3a0506.jpg

soru şu bence,yaglı surat hırsız kardesinimi dinleyecek terim konusunda yada camia ve taraftarımı ?

Hiç bir zaman bu transferleri Tudor'un istediğine inanmadım. Sadece olur demiştir. Alınan oyuncuların bir çoğu şu bölgelere kimleri alabiliriz diye menajerlere sorulan oyuncular. Menajerler de işte Belhanda Kiev'de kalmayacak, Feghouli West Ham'da mutsuz tavsiyeleri üzerine alınan isimler. Sadece Ndiaye'yi istemiş olabilir.
katılıyorum tudor latovleviciden başka adam bilmez hırvatspor teknik direktörü

Galatasaray batti bitti bis transferlerle diyenlere gülüyorum sadece,tabiki mesela ndiyaye ücreti inanilir gibi degil ama su fbjk medyasinin gazina gelmeyin,ayni medya iki ay öncesine kadar,Galatasaray yeni takim kurmali ama onlarda para ne gezer diyordu,bunu tebessümle alayci bir sekilde diyorlardi,simdi takim yenilenince kudurdular
Feghouli gelince bonserviste asagi yukari eksi 20 yazacak,bu isin kombinesi locasi ürün satislari vs. var,üstelik daha gidecek oyuncular var,Fb ve bjk o yasli takimlarini ilerde nasil degistirecek merak ediyorum,biz omurgayi kurduk,önümüzdeki yillarda ileriye dönük yaririmlar haric fazla transfere gerek kalmayacak,öyle büyük eksilere meksilere girmeden takimi degistiren özbek Brothersleri tebrik ederim
Sonunda mantıklı bir renkdaş gördük herkes saçmalıyo :) stat full olur zaten yavaş yavaş bide çöpcuktan kurtulsak yerli çavi

Ben yakın zamanda Katarlılara bizim ülkeden de kulüp satılacağı kanaatindeyim. Büyüklerin statüsü satışa uygun değil ama yakında Adana, Göztepe, uygun hale getirilmesi durumunda Kasımpaşa, Başakşehir, Osmanlı gibi takımları yabancı sermayenin aldığını görebiliriz.

valla yaptığı transferler normal. Bana aynı bütçeyi verseler daha iyi topculari bulurdum az cok dünya futbolunu takip edende ne biliyim Belhanda maliyetine baska 2 oyuncuyu, Gomis yerine bi baskasini misal bulabilirdi. Tudor'un değil transfer komitesinin geçen 2seneye göre basarili olduklari aşikar. Bu transferlerin bu kadar gecikmesinde de tamamen yönetim vereceği yararin ayni derecede zararini verdi şu 1 ayda. Başarılı olmak icin gerekenin birazini yaptılar yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt