Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eger clichyi almıs olsaydık transferi bile kapatabilirdik carole denen tek hücreliyi maymuna cevirecekler yine

Gomis ve Negredo maliyetleri tamamen esit oldu, bakalim hangisi hakkini verecek.

anaaa gamaspor nasriyi 5,5 milyona bırakacak demiş manchester city.alalım ya :/ süpriz nasriymiş zaten.

aldığımız 7 oyuncudan en çok fark yaratacak adam Fernando bence....bunun dışında takım olaracak doğru planlama yapılıyor oyuncuların dil konusundan anlaşması da uyum açısından önemli

DGX4L5xWAAA2J8f.jpg

Geçiyor napıyım ben mi ödedim de.

Gidip ademe 4 tunaya 5 vereceğimize ndiayeye verdik en azından ihtiyacımız olan tipte bir oyuncu

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Bendeki Galatasaraylılık böyle napıyim, transfere sevinirim fakat muhasebesini de yaparım. Bu kulübe para kazandıran kalemlerden biri de biz taraftarlarız.

Yıllardır Epl'de oynayan Fernando gibi adamı City'den 5 milyona alıp, 1 sene Osmanlıspor'da oynamış Badou'ya 9 milyon verilirse, ben hırsız var derim. Rahatsız olurum.

Kaldı ki, adamlar en başından 10 milyon istiyordu. 1 ay boyunca pazarlık yapıp 1 milyon indirebildiysek, yazık o geçen 1 aya. Önceden alıp kampa soksaydınız, ne gerek vardı beklemeye.

Bu ndaiye her yıl 10 10 asist totalde 20 gol asistle oynar anlarım bu paraları
2 yıl sonra iflası çekeriz
Banka borcunu kapatıp tekrar çeken bizden başka ahmak yoktur

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Sol bek ve kanat transferi olursa tarihin en iyi takımlarımızdan biri olur bu takım feghouli geldi sayıyorum

anlamadıgım şey oyuncuya neden kızılıyor sövüyorsunuz ? Ndiaye silahmı dayaı yaglı surata su konumda en sucsuz taraf oyuncu

Ben oyuncuya kızmıyorum Türkiye'den oyuncu almanın ne demek olduğunu bildikleri halde Melih in oyuncusunu isteyen taraftarıma kızıyorum! Hiç mi akıllanmadınız ya? Hangisinden ne hayır gördünüz? Bir liralık oyuncuyu 5ten aşağı alamayacağımızı öğrenemediniz mi badou badou die yırtınıyorsunuz? Türkiye'den bir tane bile oyuncu transferi isteyene ağır küfürler edicem bundan sonra açıkça söliyim! İsterse messi olsun! O maaş nedir ya kim bu!

Feghouli-Nasri-Denayer-Costaaaaaaaaaaaa gelsin Tarık-Jong-Balta-Sinan-Donk dehlensin

Ndiaye icin dunden beri 1.5 versen gelmeyecek miydi ? muhabbeti cidden sıktı artık.Gelmeyecekti tabi ne bekliyordunuz acaba ? Takimda 1.5 milyon euroya oynayan oyuncumuz mu var bizim ? Topa vurmayi bilmeyen adamlar 2 milyon eurodan başlıyor, siz olsaniz 1.5 a gelir miydiniz ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fernando feghouli gibi Vip koltuğunda oturan tipler için doğru olabilir. Ekonomi koltuğunda oturan badou yüzde 500 zamla maaş alıyor bizden. Bonservisi geçtim

Fernando haftalik 58.000 euro kazanacakmis diyor Ingiliz basini, bana az kaldi sanki.

Az önce de soyledim badu dışında ki transferlerde maliyetler normal diye. Çok ovdugunuz fiko da pepe ve negredoya dünya para verdi. Negredo mu Gomis mi tartışma konusu ama ben Gomis tercih ederim daha diri fizik olarak. Beşiktaşta da düşük yıllık ücret devri bitti. Oğuzhan sozlesme uzatsa en az 3 ister. Fenerbahçe de yıllık sağlam para dağıtıyor. Avrupa piyasası çok yüksek paralar bu artik ama baduya o parayı vermek mallık.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş taraftarının transferlerden sonra salyalarını saça saça "Yeter Demirören yeter" diye tezahürat yaptığını unutmayın. 2 transfere kendinizi kaybetmeyin.

Kabul iyi oyuncular alıyorlar ama iyi transfer yapmıyorlar! O paraları veriyorsan, o oyuncuyu almak başarı falan değil. Yönetim başarılı falan değil hatta kulübü batırma ihtimali yüksek.

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt