Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki sen sonraki yıllara mağrada mıydın? O yıl Fatih Terim'in bir takım çalıştırdığı son yıl mı? 5 yıl geçmiş üstünden nerde hangi başarısı var?
Ben de tam olarak bunu anlatmaya çalışıyorum. O sene kadro kalitesi ve ortam olarak zaten muazzamdı. Fener şikeyle vs uğraşıyordu, aziz hapisteydi, beşiktaşın kadro vasattı. Bizim ise en dişli kadromuzdu.
Geçen seneki kadroyu alsın da oynatsın bakalım kafaya.
Kulüp olarak aynı şeylerin içinde dönüp duruyoruz ve bu gerçekten çok sıkıcı. Sistemi olmayan heyt höytle takım çalıştıran hoca olmasın artık. Adam 2 defa kovuldu ya bu kulüpten. Başarısızlıktan dolayı ha. Kimse milli takım falan demesin bana. Tarihin en utanç verici yenilgisini sırf hırsı ve egosu yüzünden tattırdı bize.

Yazacak çok şey var da.
Bize bu müstehak demek ki. Ne benim anlatacak vaktim var, ne de bizim millette anlayacak kapasite.
Şu kadarını söyleyim:
Düne kadar Selçuk'u öven zihniyetle bugün Fatih Terim'i öven zihniyet aynı.
Bu forumda medya beğeniyor diye etkilenip Mustafa Sarp övüldü ya. Başka ne deyim size.

Vasatı övmekten vazgeçmeyen saplantılı bir kulübüz. Bize herşey müstehak. Alın Fatih Terimi, aynı şeyleri tekrar tekrar yaşayın. 2 defa yetmemiş demek ki, 3.sü gerekiyor. Ne deyim..

BJK'nin 2011-12 kadrosu kagit üzerinde bizimkinden iyiydi. Guti, Simao, Fernandes, Quaresma, Almeida, Ernst vardi kadrolarinda. Fenerli futbolcular da sözümona sike yapmadiklarini ispatlamak icin hayatlarinin futbolunu oynadilar. Bizim Eboue, Melo ve Muslera disinda kalburüstü yabancimiz yoktu. Elmander ve Ujfa'ya millet vasat gözüyle bakiyordu, Baros da formsuzlugun dibindeydi. Engin Baytar'la, Necati'yle, Semih'le o futbolu oynatmak her babayigidin harci degildir.

"Fatih Terim'le tekrar tekrar yasayin" dedigin seylere bakiyorum, 4'ü üst üste olmak üzere ve 8 (4 + 1,5 +2,5) sezonda 6 sampiyonluk, 1 UEFA kupasi, CL'de 1 kez son 8'e, 2 kez de son 16'ya kalma (ki bunlardan birinde biz ve Juventus grubu 8 puanla bitirdik ama averajla Juve 1. biz 2. olduk. O zamanlar "en iyi 2.ler" kurali vardi ve cikamadik. O gruptaki son macimizda Atletic Bilbao deplasmaninda Fatih Akeyl'in malligiyla 1-0 kaybettik, o mac berabere bitseydi Juventus'un oldugu grubu lider tamamlayip gruptan cikacaktik. Atletic Bilbao'yu ASY'de Hagi'nin golüyle 1-0 yendigimiz maci stadda seyretmistim), Juventus, Barcelona, ManU, Real Madrid, Milan, Arsenal gibi devlerle sahada kafa kafaya futbol oynayan bir Galatasaray. Galatasaray taraftarina tabi ki böyle seyler müstehak.

Ayrica gelirse 3. degil 4. kez gelmis olacak.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Senin çalıştırdığın eleman kendini şirketten veya sahibinden büyük görürse eminim öyle arkadaş gibi yaklaşırsın yine. Galatasaray başkanı > hocası isimlerden bağımsız. Dursun için bile geçerli maalesef öyle bir forsu var.

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih Terim ne zaman kendini başkandan ya da kulüpten büyük görmüş varmı elinde öyle bir kanıt.Botosklu eleman deyip adamı aşşağılayana kadar herhangi bir sorun yoktu aralarında,Botoksluya verdiler gazı sen kendinde yaparsın edersin diye kovdu fatih hocayı sonra gördü bilmem nesinin hörekesini.

beyler önemli olan uçak biletinin alınması değil adamın o uçağa binmesi, biletin check in yapılması. şu an için check yapılmış mı belli değil. Levent Akgün

Arkadaşlar Feghouli bugün gelmiyor, pazar veya pazartesi denildi. Dünki bilgiler sadece rezervasyon. Aslında bugün gelmesi planlandığı için rezervasyon alınmış, ama sorunlarını çözemediği için uzamış işleri ve bu yöndede bilet satın alınmamış.

Yanlış bilgilendirme yapılmasın amaçlı yazdım.

beyler kişi etiketleme nasıl yapılıyor yav? mavi göze tiklayip iki mention arasına nicki yazdım ama olmadı

Peki sen sonraki yıllara mağrada mıydın? O yıl Fatih Terim'in bir takım çalıştırdığı son yıl mı? 5 yıl geçmiş üstünden nerde hangi başarısı var?
Ben de tam olarak bunu anlatmaya çalışıyorum. O sene kadro kalitesi ve ortam olarak zaten muazzamdı. Fener şikeyle vs uğraşıyordu, aziz hapisteydi, beşiktaşın kadro vasattı. Bizim ise en dişli kadromuzdu.
Geçen seneki kadroyu alsın da oynatsın bakalım kafaya.
Kulüp olarak aynı şeylerin içinde dönüp duruyoruz ve bu gerçekten çok sıkıcı. Sistemi olmayan heyt höytle takım çalıştıran hoca olmasın artık. Adam 2 defa kovuldu ya bu kulüpten. Başarısızlıktan dolayı ha. Kimse milli takım falan demesin bana. Tarihin en utanç verici yenilgisini sırf hırsı ve egosu yüzünden tattırdı bize.

Yazacak çok şey var da.
Bize bu müstehak demek ki. Ne benim anlatacak vaktim var, ne de bizim millette anlayacak kapasite.
Şu kadarını söyleyim:
Düne kadar Selçuk'u öven zihniyetle bugün Fatih Terim'i öven zihniyet aynı.
Bu forumda medya beğeniyor diye etkilenip Mustafa Sarp övüldü ya. Başka ne deyim size.

Vasatı övmekten vazgeçmeyen saplantılı bir kulübüz. Bize herşey müstehak. Alın Fatih Terimi, aynı şeyleri tekrar tekrar yaşayın. 2 defa yetmemiş demek ki, 3.sü gerekiyor. Ne deyim..
cl de çeyrek final oynarken vasat takımlar geldi demeyi unutmussun renkdaş. onuda ekle

terim kovuldumu kaçtımı şunu bi karara bağlayamadık yav.
40 yasındakıde aynı 10 yasındakıde aynı rüzgar nasıl eserse

Arkadaşlar Feghouli bugün gelmiyor, pazar veya pazartesi denildi. Dünki bilgiler sadece rezervasyon. Aslında bugün gelmesi planlandığı için rezervasyon alınmış, ama sorunlarını çözemediği için uzamış işleri ve bu yöndede bilet satın alınmamış.

Yanlış bilgilendirme yapılmasın amaçlı yazdım.
Sen nerden biliyosun?
Ayrıca dün fernando gelmeyecek diyen sen değil miydin

TapaTalK

S.a

DGXSb4IXYAAs4Cv

24SporGecesi @24sporgecesi

Feghouli'de sorun yok ama rötar var. Yıldız futbolcu pazar ya da pazartesi günü İstanbul'da olacak.

terim kovuldumu kaçtımı şunu bi karara bağlayamadık yav.
40 yasındakıde aynı 10 yasındakıde aynı rüzgar nasıl eserse

Hoca antrenmandayken görevine son verildi.
Ayrıca sonradan botokslunun mayıs ayında milli takım mevzuları ortada yokken biliçe teklif yaptığını kendi söyledi biliç
Yine botokslunun demirörenin 4 maçlık milli takım teklifine ocakta tapusunu verelim dediğide konuşuldu o dönem yalanlanmadı.

Ndiaye öğlen, Fernando ise gece Galatasaray'ın Avusturya kampına katılacak..

Nevzat

Kral hemen antrenmanlara katiliyor demek ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt