Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.731
- 11.806
- 1.163
Sevilla parçalar Başağı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peki sen sonraki yıllara mağrada mıydın? O yıl Fatih Terim'in bir takım çalıştırdığı son yıl mı? 5 yıl geçmiş üstünden nerde hangi başarısı var?
Ben de tam olarak bunu anlatmaya çalışıyorum. O sene kadro kalitesi ve ortam olarak zaten muazzamdı. Fener şikeyle vs uğraşıyordu, aziz hapisteydi, beşiktaşın kadro vasattı. Bizim ise en dişli kadromuzdu.
Geçen seneki kadroyu alsın da oynatsın bakalım kafaya.
Kulüp olarak aynı şeylerin içinde dönüp duruyoruz ve bu gerçekten çok sıkıcı. Sistemi olmayan heyt höytle takım çalıştıran hoca olmasın artık. Adam 2 defa kovuldu ya bu kulüpten. Başarısızlıktan dolayı ha. Kimse milli takım falan demesin bana. Tarihin en utanç verici yenilgisini sırf hırsı ve egosu yüzünden tattırdı bize.
Yazacak çok şey var da.
Bize bu müstehak demek ki. Ne benim anlatacak vaktim var, ne de bizim millette anlayacak kapasite.
Şu kadarını söyleyim:
Düne kadar Selçuk'u öven zihniyetle bugün Fatih Terim'i öven zihniyet aynı.
Bu forumda medya beğeniyor diye etkilenip Mustafa Sarp övüldü ya. Başka ne deyim size.
Vasatı övmekten vazgeçmeyen saplantılı bir kulübüz. Bize herşey müstehak. Alın Fatih Terimi, aynı şeyleri tekrar tekrar yaşayın. 2 defa yetmemiş demek ki, 3.sü gerekiyor. Ne deyim..
Senin çalıştırdığın eleman kendini şirketten veya sahibinden büyük görürse eminim öyle arkadaş gibi yaklaşırsın yine. Galatasaray başkanı > hocası isimlerden bağımsız. Dursun için bile geçerli maalesef öyle bir forsu var.
SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
düz 3 milyon yapiyorFernando haftalik 58.000 euro kazanacakmis diyor Ingiliz basini, bana az kaldi sanki.
cl de çeyrek final oynarken vasat takımlar geldi demeyi unutmussun renkdaş. onuda eklePeki sen sonraki yıllara mağrada mıydın? O yıl Fatih Terim'in bir takım çalıştırdığı son yıl mı? 5 yıl geçmiş üstünden nerde hangi başarısı var?
Ben de tam olarak bunu anlatmaya çalışıyorum. O sene kadro kalitesi ve ortam olarak zaten muazzamdı. Fener şikeyle vs uğraşıyordu, aziz hapisteydi, beşiktaşın kadro vasattı. Bizim ise en dişli kadromuzdu.
Geçen seneki kadroyu alsın da oynatsın bakalım kafaya.
Kulüp olarak aynı şeylerin içinde dönüp duruyoruz ve bu gerçekten çok sıkıcı. Sistemi olmayan heyt höytle takım çalıştıran hoca olmasın artık. Adam 2 defa kovuldu ya bu kulüpten. Başarısızlıktan dolayı ha. Kimse milli takım falan demesin bana. Tarihin en utanç verici yenilgisini sırf hırsı ve egosu yüzünden tattırdı bize.
Yazacak çok şey var da.
Bize bu müstehak demek ki. Ne benim anlatacak vaktim var, ne de bizim millette anlayacak kapasite.
Şu kadarını söyleyim:
Düne kadar Selçuk'u öven zihniyetle bugün Fatih Terim'i öven zihniyet aynı.
Bu forumda medya beğeniyor diye etkilenip Mustafa Sarp övüldü ya. Başka ne deyim size.
Vasatı övmekten vazgeçmeyen saplantılı bir kulübüz. Bize herşey müstehak. Alın Fatih Terimi, aynı şeyleri tekrar tekrar yaşayın. 2 defa yetmemiş demek ki, 3.sü gerekiyor. Ne deyim..
beyler kişi etiketleme nasıl yapılıyor yav? mavi göze tiklayip iki mention arasına nicki yazdım ama olmadı
Sen nerden biliyosun?Arkadaşlar Feghouli bugün gelmiyor, pazar veya pazartesi denildi. Dünki bilgiler sadece rezervasyon. Aslında bugün gelmesi planlandığı için rezervasyon alınmış, ama sorunlarını çözemediği için uzamış işleri ve bu yöndede bilet satın alınmamış.
Yanlış bilgilendirme yapılmasın amaçlı yazdım.
Sen nerden biliyosun?
Ayrıca dün fernando gelmeyecek diyen sen değil miydin
TapaTalK
terim kovuldumu kaçtımı şunu bi karara bağlayamadık yav.
40 yasındakıde aynı 10 yasındakıde aynı rüzgar nasıl eserse
Dün birisi fernando bugün gelmeyecek yakınım oralarda çalışıyo dedi aklımda sen kalmışsınHayir değildim. Levent moderatör kendisi paylaştı bu bilgiyi. Sadece rezervasyon alınmış, bilet satılmamış.