Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan senin her gün saçma sapan olumsuz şeylerini okumak zorunda mıyız . Her şeye olumsuz şeyler yazma . Senin gibi 2 3 tane daha var . Rahatsız misin?

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya sanane koçum gelmicek yada yada gelecek derim saygılı olmak zorundasın ok ? Twitter daki 3 5 salaga inanıp şu geliyo bu gelmiyo dediklerinde burda haber yapmayı bilirsin ama ?

Ekran Alıntısı.webp

İvedi olarak halletmemiz gereken iki bölge sol açık ve Stoper bölgeleri şu anda

Sol açık için en azından basında isimler dolanıyor ama stoper için hiç isim yok

Şu anda takımda Maicon dışında stoper yok

Serdar yolda yürürken sakatlanıyor

Ahmet şu ana kadar büyük hayal kırıklığı oldu ve o bölgeyi kaldıramaz gibi görünüyor

Koray zaten var yok arası

Kısacası bize ivedi stoper lazım

Sol bek pozisyonu için Linnes ve Carole bir şekilde idare eder ama stoperde ciddi sıkıntımız var

lanlu lunlu konuşun birbirinizin üzerine sıvı atın.

Arkadaşlar mümkünse ikili tartışmalara girmeyelim lütfen hepimizin gayesi aynı sonuçta

Şayet gireceksiniz de özelden halledin rica ediyorum

Takdir edersiniz ki transfer haberi okumak için buraya baktığımızda sayfalarca anlamsız bir tartışma okumak hiç hoş olmuyor

Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim...

İvedi olarak halletmemiz gereken iki bölge sol açık ve Stoper bölgeleri şu anda

Sol açık için en azından basında isimler dolanıyor ama stoper için hiç isim yok

Şu anda takımda Maicon dışında stoper yok

Serdar yolda yürürken sakatlanıyor

Ahmet şu ana kadar büyük hayal kırıklığı oldu ve o bölgeyi kaldıramaz gibi görünüyor

Koray zaten var yok arası

Kısacası bize ivedi stoper lazım

Sol bek pozisyonu için Linnes ve Carole bir şekilde idare eder ama stoperde ciddi sıkıntımız var
Katılmıyorum.Bana göre sol kanatta yasin rodri idare eder ama carole linnes ikilisi asla bizim seviyemizde değil.Oncelik sol bek olmali ardindan stoper

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lanlu lunlu konuşun birbirinizin üzerine sıvı atın.

Aga ben burda bu zamana kadar hiç kimseye olumlu yada olumsuz konuşmuştur laf etmedim burada herkes saygısızlık etmediiği sürece düşüncelerini söylemesi hakkıdır. Fernandoya hiç bir zaman gelmicek demedim feghouli yi ben de cok istiyorum ama 2 aydır boku çıkmadımı bu işin ve evet benim düşüncem gelmicek gibi fenerbahçe aynı durumu geçmişte bu durumu yaşadı örneği var ha keşke gel se de ben popo olsam

Aga ben burda bu zamana kadar hiç kimseye olumlu yada olumsuz konuşmuştur laf etmedim burada herkes saygısızlık etmediiği sürece düşüncelerini söylemesi hakkıdır. Fernandoya hiç bir zaman gelmicek demedim feghouli yi ben de cok istiyorum ama 2 aydır boku çıkmadımı bu işin ve evet benim düşüncem gelmicek gibi fenerbahçe aynı durumu geçmişte bu durumu yaşadı örneği var ha keşke gel se de ben popo olsam
konunun içeriği ile ilgilenmiyorum malesef , kan ve gözyaşı istiyorum , birbirinize ayıp şeyler söyleyin ;)

Jason Denayeri kiralayıp Donku tekmelemek ve Korayı kiralamak zorundayız o rotasyon hem işlevsiz hemde kalabalık şuanda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt