GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 267

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
514,3K
Sayfa
267/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SON DAKİKA - Nevzat Dindar: "Serdar Aziz’in menajeri Haluk Canatar’ı aradım şimdi. Kulüp tarafından arandığını ve kendisine bazı tasarruflarının olduğunun söylendiğini belirtti.. 'Kulüp, Serdar ile ilgili kararını kamuoyu ile paylaşacaktır' dedi.

alayi kudurdu artik

Serdar ozverili filan ama senede ciktigi mac sayisi max 15-20.teklif varsa gidebilir. Macta kendini iyi hissetmeyeceksin 3 4 saat sonra 20 saat maldivlere ucacaksin

Yahu akıllanmadınız mı oynuyorlar üzerimize kimsenin gittiği yok. Serdar aziz gelecekteki kaptanımızdır. Fenerli,beşiktaşlı puştları sevindiriyorsunuz yapmayın.

Serdar giderse stoperde Ahmet oynar artık . Bu kulüpte ne oluyor anlamıyorum arkadaş, forvet sorunu vardı şimdi de gül gibi stoper sorunu oldu . Eli yüzü düzgün Türk var o da giderse kontenjan da sıkıntı yaratacak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Serdar ozverili filan ama senede ciktigi mac sayisi max 15-20.teklif varsa gidebilir. Macta kendini iyi hissetmeyeceksin 3 4 saat sonra 20 saat maldivlere ucacaksin

Geçen sezon 30 maça çıktı

Bu sezon sadece ilk yarı da 15 maç

Tutturduğunuz bir kronik sakat çok maç kaçırıyoru.

Ahmet Maicon ikilisi oynar artık Serdar da gidince muradımıza ereriz.

Algı yapıyorsunuz cam adam buz adam diyerek. Adam taş gibi stoper. Kimseninde bir yere gittiği yok. Bugün bir kudurmuş bunlar anlamadım gitti. Başkan 3 forvet aldı heralde !

Nevzata sokayım bilerek mi yapıyorsunuz. Talimat gelmiş havlıyorlar her yerden. Bu kaypağın kulüple bağlantısı kesildi. Ağır bir Terim düşmanı. Forumda paylaşılıyor birde ya pes.

Nevzat , Ali Naci , Süleyman nerde paralı köpek var onların yazılarını paylaşıp paylaşıp sonra topçulara sallıyorsunuz 1 maça çıkmadı diye Serdar'ı yolluyorsak kapatalım koca kulübü Eren , Fernando , Mariano falan sanki maç kaçırmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt