GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 268

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
514,3K
Sayfa
268/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dusundum de Serdar giderse stoper rotasyonu nasil olacak? Maicon'un da gidecegi konusuluyor. Eh Ahmet'i adamdan sayacak da degiliz.

Transfer - Ozan - Transfer - Gokay gibi bir rotasyon mu dusunuluyor? Yani bir as bir yedek stoper mi transfer edecegiz? Kac yabanci hakkimiz var?

Yine tadım kaçtı , maicon da gittiğini sayarsak 3 kontenjan var . İki forvet ve bir stoper olunca yine stoper eksik kalıyor ve de en önemlisi seneye kademeli olarak düşecek yabancı sayısı . Neyse moral bozmak amaçsa başardılar . Hoca gitsin diyorsa da hocayı da anlamak güç

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yahu akbaba gibi üşüştüler rodoptan sonra.nevzat külüpten kovuldu yasaklandı hala aynısınız.küfür edicem sonunda

Dusundum de Serdar giderse stoper rotasyonu nasil olacak? Maicon'un da gidecegi konusuluyor. Eh Ahmet'i adamdan sayacak da degiliz.

Transfer - Ozan - Transfer - Gokay gibi bir rotasyon mu dusunuluyor? Yani bir as bir yedek stoper mi transfer edecegiz? Kac yabanci hakkimiz var?

Ozan satıldı bile yakında çıkar kokusu.

Maicon Ahmet oynar stoperde hiç merak etme.

Serdar konusunda hala net bir şey yok .

Başkan emre kaplana şuanda satılması söz konusu değil demiş bu açıklama yetersiz.
Resmi siteden bu haberler kesinlikle doğru değildir yapılan iddia alçakçadir deyin.
Resmen gomisin para olayına döndü

Bu Serdar konusu bana da inandirici gelmiyor ama hem Ali Naci hem de Nevzat yaziyor. Bir sıkıntı var demek ki. Bakalim kulup yarin aciklama yapacak mi.

Geçen sezon 30 maça çıktı

Bu sezon sadece ilk yarı da 15 maç

Tutturduğunuz bir kronik sakat çok maç kaçırıyoru.

Ahmet Maicon ikilisi oynar artık Serdar da gidince muradımıza ereriz.

Haber buyuk ihtimal yalan. Ancak boyle bi karar veriyorlarsa yerine adam da alsinlar. Gecen seneki mac sayisi kendi rekoru zaten. disiplinsizlik yapiliyorsa herkes gidebilir

Ozan satıldı bile yakında çıkar kokusu.

Maicon Ahmet oynar stoperde hiç merak etme.

220px-New_Fiat_Abarth_Logo.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt