GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 269

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
514,2K
Sayfa
269/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam Serdar'ın menajeriyle konuştum diyor. Bu kadar haber çıktığına göre, her ne kadar satılık kalemler de olsalar, doğrudur bu haber. Gönderilmesine karar verildiyse tek bir olay değil, rahatsızlık duyulan bir kaç olayın sonucundan alınmıştır bu karar. Daha iyi yönetilebilir mi, yanlış bir karar mı tartışılır. Bence bir şekilde bu iş çözülüp Serdar gibi bir stoper, yerli olması nedeniyle daha değerli, gönderilmemeli.

220px-New_Fiat_Abarth_Logo.png

2017 2018 kış transfer dönemi Ndiaye satıldı , Fernando sakatlandı uzun süre sahalardan uzak kalıcaktı orta saha transferi yapılır dedik sonuç yapılmadı.

2018 2019 yaz transfer dönemi 1 forvet lazımken Gomis satıldı forvet alırız herhalde o kadar da değil dedik yapılmadı sezonu 0 forvetle açtık.

Şimdi ben böyle yazınca abartı oluyor öyle ha.

yahu akbaba gibi üşüştüler rodoptan sonra.nevzat külüpten kovuldu yasaklandı hala aynısınız.küfür edicem sonunda
yapmıs ve forumdar da haberdar olmustır kesin,kötü her habere atlanıyo ya
rodop kazdı kuyuyu,kulüpten yasaklanan nevzat ve ali naci düdüğü de helvanızı yaptı.bi gidin ya

Kardesim sakin olur musun?
Okuyunca geriliyorum yav
Normal hayatinda da boyle misin

2017 2018 kış transfer dönemi Ndiaye satıldı , Fernando sakatlandı uzun süre sahalardan uzak kalıcaktı orta saha transferi yapılır dedik sonuç yapılmadı.

2018 2019 yaz transfer dönemi 1 forvet lazımken Gomis satıldı forvet alırız herhalde o kadar da değil dedik yapılmadı sezonu 0 forvetle açtık.

Serdar olur da giderse 2 stoper 1 forvet alırlar olur biter . Cengiz için çocuk oyuncağı . Ben hala yalanlama bekliyorum ama

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet, Ozan hicbir yere gitmez. Maicon - Ahmet tandemini bir daha asla izlemeyiz.

Bugun yapilan operasyon bana kalirsa dursunun isi. Dursunun parali kalemlerinin once ozan konusunda harekete gecmeleri. Ardindan twitterda yeni hesaplarin konuyu gundemde tutmasi ali naci nevzat derken baska ihtimal gozukmuyor sakin olmakta fayda var

Ulan şu transfer işleri bu kadar kaoslu olan başka bir kulüp yoktur hiçbir zaman planlı programlı ve istikrarlı olamadık. Bu haberlerin doğru olduğunu düşünmüyorum ama transferde her daim çalkantılıyız. Her zaman son dakikaya son saniyeye bırakırız işleri hiçbir zaman zamanında transferleri yapamayız, Satılacak adamlar içinde binbir dereden su gelir gidene kadar hep böyle oldu bu. Bizi şaşırtıp devre arası kampına kadar hallederler umarım herşeyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt