Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gecende de biryere yazdim bulamadim devre arasinda hadi herkesi sattik diyelim o paralar ile ocak sonuna kadar oyuncu aldik aldik alamadik yillik ffp bilancomuza eklenip seneyi kapatacagiz. Hani ocakta adamı operler ona gore diyorum bunu.

Bonservisi olmayan fırsat transferleri kovalamak lazim bu dönem birazda kiralik serpiştiririz. Asıl oyuncu satışları yazın olur ozan, feghouli, vs.

Bu dönem maicon, mariano birde surpriz garryi 12ye falan cakarız gibi gelen paralarla önce ödemeler yapılır birkac free oyuncu ve birazda yatırımlık 1-2 genc(2 ser milyondan) yatırımı yapılır.

ndong kesinlikle kacirilmamasi gerekilen bir oyuncu. 1.5 milyon eurora baglayip en kotu yedekten boyle oyuncu solariz.
Selcuk ne zaman girer diye bakacagimiza en azından premier lig gormus adam girer

Her zamanki gibi transfer döneminin başlarında heyecanlısınız anlayabiliyorum da, nasıl oluyor da gomis i satıp "iki kişi alacağız" diyenlerin yanlış hesaplarına tekrar güvenebiliyorsunuz onu anlamıyorum.

Her zamanki gibi transfer döneminin başlarında heyecanlısınız anlayabiliyorum da, nasıl oluyor da gomis i satıp "iki kişi alacağız" diyenlerin yanlış hesaplarına tekrar güvenebiliyorsunuz onu anlamıyorum.

Cunku tekrar hata yaparlarsa sonlari olur, farkindalar

Kendilerini affettirmek icin hatasiz bir kis donemini arkada birakmak zorundalar

Bence kimseyi alamiyacaklar hekime katılıyorum o kadar önem arz eden dönemde alınmadı

Galatasaray Düşmanlarının .........

Temas kurulan forvetler bir bir imza atmaya başlayınca FFP sarmalı demeye başlarlar ilk.

Sonra albayrak çıkar bir yere:

Fati hoçamiza güveneyruz. İnşanna ikinçi devrede hoçanın idmanını yiyince sakat futbolcu kardeşlerimızla kenetlenip başarılı olacağuz. Eren, Sinan allahın iznu ile iyi işler yapacauk inşanna. Ay lav yu hojam.

Temas kurulan forvetler bir bir imza atmaya başlayınca FFP sarmalı demeye başlarlar ilk.

Sonra albayrak çıkar bir yere:

Fati hoçamiza güveneyruz. İnşanna ikinçi devrede hoçanın idmanını yiyince sakat futbolcu kardeşlerimızla kenetlenip başarılı olacağuz. Eren, Sinan allahın iznu ile iyi işler yapacauk inşanna. Ay lav yu hojam.

Sanmıyorum ya. Kendi sonlarini hazirlarlar zaten terim öyle bir olayda istifa eder

Sanmıyorum ya. Kendi sonlarini hazirlarlar zaten terim öyle bir olayda istifa eder

İsmi geçenlerden

Soriano ile Damiao başka takımlara gitti. Alan ve Muriel dışında ismi geçen forvet yok. Bir de Badji var Elmander’in önerdiği. Ama o gelirse Eren oynar herhalde yine.

Muriel kendi pek istekli değil diye haberler çıkıyor. Alan ile de imzalanmadıysa başka yere imza atarsa şaşırmam.

forvet pivot santrafor almayın

GOLCÜ ALIN !

Ilk haftada KAP gelmese bunlar kimse getiremeyecek.

Bu takima yazin en az 10 transfer lazim.

1 sagbek Sebastien corchia
3 orta saha Ndong/Pasalic/Mukhtar
2 santrafor Alan/Niasse
1 kanat forvet Marcus coco
2 stoper Kompany/Marcano
1 yedek sol bek Guray Vural

Sabri ne durumda? Abdül beyin selçuk ve sabrinin alınlarından öperek evlatlarımız bunlar bizim diyip imza şov yapmasını bekliyorum ocak ortası gibi.

Bizimkiler kiralık ve bonservissiz oyuncu almayı beceremedikleri ikna edemedikleri için mecbur paralı oyuncu alacaklardır

Insallah Muslerayi guzel rakamlara satip, yerine genc potansiyel yuksek bir kaleci aliriz yazin.

Bu transfer döneminden de bişey beklemiyorum iyi kötü bi forvet alsınlar yeter

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Santrafor alınacak olsa bu dakikaya kadar alınırdı, iş biterdi.

Devre arası olursa anca menajer önerileriyle adam alınabilir, beleş ve kiralık odaklı düşünmek lazım ama yok bizimkilerden cacık olmaz.

Dusunsenize devre arasinda santrafor almiyorlar :asd:

En cok kimin isine gelir acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt