Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıkçası ben de işe yarayacak bir transfer yapabilecek kapasiteleri olduğunu düşünmüyorum. Sıfır beklenti.

Bi tek ben mi ligin icinden gececek forvet alacagimiza inaniyorum yani

Secim icin cok erken devre arasi da husranla sonuclar takim dibe dogru yolculuguna devam ederse yazin secim yapilabilir aksi takdirde gereksiz

oyuncu satmadan kimseyi alamayız.
alışın artık bu duruma.
oyuncu satamazsak ffp yüzünden oyuncu alamadık isimli çalışmayı önümüze sunacaklardır bu beceriksizler.
yani kılıf çoktan hazır sıra minarede.

Daha transferin açılmasına 2 hafta var millet hemen ortalığı yangın yerine çevirmeye başlamış.ben de bu yönetimi transfer konusunda güvenilir bulmuyorum ama bi bekleyin arkadaş belki transferleri son aşamaya getirdiler belki bazılarını bitirmişlerdir bile. Eleştirinin de b.kunu çıkarıyorsunuz bazen

Ozani simdi satmak sacmalik olur, o parayi yazin kullanamicagiz.

En mantiklisi Maicon ve Mariano'yu satip 1 stoper 2 forvet 1 genc yedek sag bek almaktir.

Ozan ve Garry sezon sonu satilsin eger talipleri var ise, cunku yazin daha genis kaplamli transfer yapabiliriz ve FFP'ye takilmayiz oyle.

Daha transferin açılmasına 2 hafta var millet hemen ortalığı yangın yerine çevirmeye başlamış.ben de bu yönetimi transfer konusunda güvenilir bulmuyorum ama bi bekleyin arkadaş belki transferleri son aşamaya getirdiler belki bazılarını bitirmişlerdir bile. Eleştirinin de b.kunu çıkarıyorsunuz bazen
Simdiden elestireceksinki götleri kalkip artistlik yapip forvet transferi yapmadan bitirmesinler.

Yazin 3 ay sabrettikde ne oldu.

alışın artık bu duruma.
oyuncu satamazsak ffp yüzünden oyuncu alamadık isimli çalışmayı önümüze sunacaklardır bu beceriksizler.

niye bukadar dar düsünüyorsunuz anlamıyorum taraftar bazen cidden garip
oyuncu satmaya filan gerek yok alnına silah dayamıyorlr bonservisli oyuncu al diye
git kiralık al yada kiralık opsiyonlu ol çuvalla kiralık alınabilecek oyuncu var artık cogu takım bu yöntemi kullanıyor
hem uefayla basın belaya girmiyor hem sen kazanıyorsun
illa tutturmuslar oyuncu satacan oyuncu satacan ama tabi bizim sıgırlar kiralık alamazlar o ayrı konu cünkü kiralık alabilmek yönetici becerisi,ikna becerisi ister

alışın artık bu duruma.
Yoo alabiliriz. Alanı nasıl bonservissiz alacaksak aynı şekilde oyuncular alabiliriz. Yada bedelsiz kiralık oyuncu kovalayabiliriz.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Simdiden elestireceksinki götleri kalkip artistlik yapip forvet transferi yapmadan bitirmesinler.

Yazin 3 ay sabrettikde ne oldu.
Zaten eylülden beridir itin bi tarafina sokuyoruz ki hakettiler de o skandaldan sonra. Ama daha olmamış şeyler için vah bittik battık diye ağlamanın manası yok. Daha transfer dönemi bile açılmamış, ha transfer dönemi açılır 1 hafta aksiyon göremezsek bu sefer eleştirinin ötesi şeyleri hakederler

1545038933637.webp
ünal aysal ve yönetimi harekete geçmiş.aysal baskanım floryayı düşünür olmuş he,geleceksen hocadan özür dile ve didişme hocayla.aysalın önerdiği avrupa ligi harekete geçmişken ve altyapıda bolluk yasanırken şaşırmam aysalın aday olmasına.gelirse basarı büyük olur.

SON DAKİKA | Jose Mourinho bastırdı, Manchester United kulübü Galatasaraylı Ozan Kabak için 5 yıllık sözleşme teklini Galatasaray'a iletti. Sözleşmenin imzalanması an meselesi. (Dimba Bingwa - Tanzanya)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

şu an aysal olsa balotelliyi alırdı fatih hoca ve takım için.cengiz yönetimi beceremez ne yazıkki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt