- 9 Ocak 2014
- 33.176
- 9.463
- 1.538
Marianoyu yollayip Sabriyi getirir basımizdaki beceriksizler.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Almayacaklarını düşünüyorum zaten ben. Gram güvenim yok inan bana.Dusunsenize devre arasinda santrafor almiyorlar
En cok kimin isine gelir acaba
Ramires
Simdiden elestireceksinki götleri kalkip artistlik yapip forvet transferi yapmadan bitirmesinler.Daha transferin açılmasına 2 hafta var millet hemen ortalığı yangın yerine çevirmeye başlamış.ben de bu yönetimi transfer konusunda güvenilir bulmuyorum ama bi bekleyin arkadaş belki transferleri son aşamaya getirdiler belki bazılarını bitirmişlerdir bile. Eleştirinin de b.kunu çıkarıyorsunuz bazen
oyuncu satmadan kimseyi alamayız.
alışın artık bu duruma.
oyuncu satamazsak ffp yüzünden oyuncu alamadık isimli çalışmayı önümüze sunacaklardır bu beceriksizler.
yani kılıf çoktan hazır sıra minarede.
Yoo alabiliriz. Alanı nasıl bonservissiz alacaksak aynı şekilde oyuncular alabiliriz. Yada bedelsiz kiralık oyuncu kovalayabiliriz.oyuncu satmadan kimseyi alamayız.
alışın artık bu duruma.
oyuncu satamazsak ffp yüzünden oyuncu alamadık isimli çalışmayı önümüze sunacaklardır bu beceriksizler.
yani kılıf çoktan hazır sıra minarede.
Zaten eylülden beridir itin bi tarafina sokuyoruz ki hakettiler de o skandaldan sonra. Ama daha olmamış şeyler için vah bittik battık diye ağlamanın manası yok. Daha transfer dönemi bile açılmamış, ha transfer dönemi açılır 1 hafta aksiyon göremezsek bu sefer eleştirinin ötesi şeyleri hakederlerSimdiden elestireceksinki götleri kalkip artistlik yapip forvet transferi yapmadan bitirmesinler.
Yazin 3 ay sabrettikde ne oldu.