Yunus Emre Bahçivan
Parçalı Üye
- 1 Haziran 2016
- 4.043
- 1.400
- 813
Ah Balo'yu alsak mis olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bi tanzanya eksikti tam olduSON DAKİKA | Jose Mourinho bastırdı, Manchester United kulübü Galatasaraylı Ozan Kabak için 5 yıllık sözleşme teklini Galatasaray'a iletti. Sözleşmenin imzalanması an meselesi. (Dimba Bingwa - Tanzanya)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu bahsettiklerinin hepsi imza parası isteyecektir.Yoo alabiliriz. Alanı nasıl bonservissiz alacaksak aynı şekilde oyuncular alabiliriz. Yada bedelsiz kiralık oyuncu kovalayabiliriz.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben bunu demek istemiştim.niye bukadar dar düsünüyorsunuz anlamıyorum taraftar bazen cidden garip
oyuncu satmaya filan gerek yok alnına silah dayamıyorlr bonservisli oyuncu al diye
git kiralık al yada kiralık opsiyonlu ol çuvalla kiralık alınabilecek oyuncu var artık cogu takım bu yöntemi kullanıyor
hem uefayla basın belaya girmiyor hem sen kazanıyorsun
illa tutturmuslar oyuncu satacan oyuncu satacan ama tabi bizim sıgırlar kiralık alamazlar o ayrı konu cünkü kiralık alabilmek yönetici becerisi,ikna becerisi ister
bence yalan haber.Beşiktaş, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Ryan Babel ile yıllığı 2.6 milyon euro'dan 2 senelik yeni sözleşme imzalamaya çok yakın. (NTV)
Ohhh
bu bahsettiklerinin hepsi imza parası isteyecektir.
bedelsiz diye bir şey sadece teorik olarak var.
tinercilerde pepeye sözde bonservis ödemedi imza parası verdi.
sende gomise bonservis vermedin imza parası verdin.
bedelsiz olarak belki 35 36 yaşında bir oyuncu bulabilirsin.
imza paralarını oyuncunun maaşına bölebilirsen evet o zaman başka olur ama bunu senin yönetimin beceremez.
imza parası veya kiralama bedeli ffp kriterleri dışında mı kalıyor?Gomis'e bonservis verdik 2,5 üstüne imza parası da verdik.
Zaten şu zamanda beleş topçu yok hepsi imza parası ister en kötü ama Ffp için sorun olmadığından bonservisi olan topçuyu almaktansa imza parası isteyeni almak her türlü iyidir.
imza parası veya kiralama bedeli ffp kriterleri dışında mı kalıyor?
Garry'i satıp Bruma'yı alak