Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mariano'ya 5 vereceklerini sanmam.

Max 1.5-2 civarına satarız eğer satılıyorsa.

Babel kalite olarak bir Feghouli hatta katkı olarak baktığımızda daha etkilidir. Şu hücum hattı ilk yarıya kıyasla daha skorer olur.

__________Alan____________

Babel___Muriel___Feghouli

Oyuncu satmadan transfer mümkün degil

Ilk olarak mariano’yu fernando’yu Maicon’u satalim gerisine bakariz

Valla konuşulan rakamlar doğruysa bizim açımızdan çok güzel bir transfer sezonu olur

Ömer 1 mariano 5.7 maicon 5 rodrigues 12 gibi haberler dolaşıyor

Büyük ihtimalle yalan ama gerçek olmasını çok isteyeceğim bir yalan. Mevcut performanslarıyla vazgeçilmez olmayan 4 adam için 24 mil. € kulübümüze geldiğini düşünsenize ?

Doğru gerçek olamayacak kadar güzel

Valla konuşulan rakamlar doğruysa bizim açımızdan çok güzel bir transfer sezonu olur

Ömer 1 mariano 5.7 maicon 5 rodrigues 12 gibi haberler dolaşıyor

Büyük ihtimalle yalan ama gerçek olmasını çok isteyeceğim bir yalan. Mevcut performanslarıyla vazgeçilmez olmayan 4 adam için 24 mil. € kulübümüze geldiğini düşünsenize ?

Doğru gerçek olamayacak kadar güzel

Ozanada 25 milyon euro diyorlar oda gerçek olsa 50 milyona ne takım kurulur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Out:
Mariano 5m
Maicon 8m
Rodrigues 12m

In:
Mangala kiralik
Danilo kiralik
Muriel kiralik
Alan free
Surpriz kanat
Surpriz orta saha

Muslera
Danilo Ozan Mangala Nagatomo
Feghouli Transfer Fernando Belhanda
Alan Muriel

Alinan kanat oyuncusu Feghouli/Belhanda yerine oynayabilir. Daha kulubede Emre Akbaba, Henry Onyekuru, Ryan Donk, Badou Ndiaye, Yunus Akgun falan var.

Bu kadro sampiyon olur.

*Mariano gitti
*Ömer gitmez, kanat rotasyonu daralıyo ha keşke gitse :)
*Maicon %99 gider zaten oynatmıyor hoca, gereksiz yere kadroyu işgal etmesin, 3-5 ne gelse kardır.
*Eren devre arası gitse iyi olur, yeni iki forvetten sonra forna şansı sıfır olacaktır.
*gary için satış şansı varsa 10 civarı hemen satılmalı
*ozan sezon sonuna kadar kalacağını düşünüyorum.

Sonuç olarak, Mariano, maicon, gary ve erenle yolları ayırmak şimdilik yeterli olacaktır.
Gelecek oyuncu sayısı minimum 4 olur brnce.
2 forvet, 1 ortasaha, 1 stoper ve belkin1 sağbek.

Sezon sonu ise takımın hemen hemen yarısı gider
Sinan, ozan, ahmet, ndaye, donk, belhsnda, henry, selçuk, fernando hepsi yazın gider.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben anlayamıyorum beni bi aydınlatır mısınız? Eğer ozanın sözleşmesinde diyelim 7,5 milyon maddesi var, bu durumda yeni bir sözleşme öner maddeyi 20-25 milyona çek veya kaldır, yok mu böyle bir şans?

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Alan Bitmiş diyolar büyük golcü büyük isim ama bir tanede 10 numara gerekiyo bu adama gol attırmak için

2 sezonda iyi oynadığı maç sayısı 3 olan Feg reise güvenip güvenmemek konusunda kararsızım.İyi teklif gelirse satılmalı.Her an yatışa geçebilecek potansiyeli var.

Hayirli Ugurlu olsun beyler artik bir Santrafor alirlar herhalde bir ay icinde.

Yav 2 milyona bulacaklari adam ıskandinav bir oyuncu olur linnes tarzinda maksimum. 2 milyona Mariano gibi kalitelisi gelmez.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bonservisi cikar aklindan yigit devir uzun soluklu kira devri hele bizim gibi satma özürlü olup eşek yüküyle bonservid verip geri alamayan kulupler icin tek çare bu.
Marianoyu 4e aldiik 2.3maas yillik 6.3 bu yilda 2.3 tek bir oyuncunun bize maliyeti 8.6 milyon euro oldu. Sen bu oyuncuyu en az 9 milyona satman lazımki zarar etmemiş olasın. Öyle yasa böyle zarar edeyim ben hacı dersen 2 sene 2 milyon euro vererek parlamaya yatkın oyuncuyu bulup kiralayacaksın maaşıda düşük olacak çünkü kulubünden ne alırsa onu veriyorsun. 1.5 aldığını varsayarsan 2 yıllık 3 milyon euro eder 2de bonservis 5 milyon euro toplam.
Kafadan 3 milyon euro kardasın, 3 senede 10 oyuncuda bunu yapsan 30 milyon euro eder.

Sen c++ yazmışsın o c# yazmış
ben de yalan yanlış java yazayım biraz bari :D

public void transferYap(String forvet)
{
Connection baglanti=baglantiAc();
String sorgu="insert into kadro(ad) values(forvet)";
PreparedStatement ps=baglanti.prepareStatement(sorgu)
}

public void champOl()
{
Connection baglanti=baglantiAc();
String sorgu="update kupa set superligSayi='22' ";
PreparedStatement ps=baglanti.prepareStatement(sorgu);

}
public static void main(String[ ] args){

if( gelir>ffplimit)
{
transferYap("Alan");
transferYap("Muriel");
transferYap("Cahill");

champOl();

}
else
sys.out.print("Müslüm Gürses Kaç Kadeh Kırıldı adlı parça yürütülmeye başlanıyor");

}
vay arkadaş forum 2günde yazılım merkezi haline geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt