- 1 Haziran 2015
- 28.276
- 19.689
- 2.148
Mariano'ya 5 vereceklerini sanmam.
Max 1.5-2 civarına satarız eğer satılıyorsa.
Max 1.5-2 civarına satarız eğer satılıyorsa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu kim bilen varmı ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Valla konuşulan rakamlar doğruysa bizim açımızdan çok güzel bir transfer sezonu olur
Ömer 1 mariano 5.7 maicon 5 rodrigues 12 gibi haberler dolaşıyor
Büyük ihtimalle yalan ama gerçek olmasını çok isteyeceğim bir yalan. Mevcut performanslarıyla vazgeçilmez olmayan 4 adam için 24 mil. € kulübümüze geldiğini düşünsenize ?
Doğru gerçek olamayacak kadar güzel

Ben anlayamıyorum beni bi aydınlatır mısınız? Eğer ozanın sözleşmesinde diyelim 7,5 milyon maddesi var, bu durumda yeni bir sözleşme öner maddeyi 20-25 milyona çek veya kaldır, yok mu böyle bir şans?
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Öyle bir şey varsa eğer (ki bence yok) maddenin kaldırılması için çalışmalara başlamalıyız o halde oturup ağlamak yerineOlur, aldigi maasi arttirmaya paralel o rakami da arttirabilirsin. Tamamiyle pazarliga acik hepsi.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bonservisi cikar aklindan yigit devir uzun soluklu kira devri hele bizim gibi satma özürlü olup eşek yüküyle bonservid verip geri alamayan kulupler icin tek çare bu.Yav 2 milyona bulacaklari adam ıskandinav bir oyuncu olur linnes tarzinda maksimum. 2 milyona Mariano gibi kalitelisi gelmez.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
vay arkadaş forum 2günde yazılım merkezi haline geldi.Sen c++ yazmışsın o c# yazmış
ben de yalan yanlış java yazayım biraz bari
public void transferYap(String forvet)
{
Connection baglanti=baglantiAc();
String sorgu="insert into kadro(ad) values(forvet)";
PreparedStatement ps=baglanti.prepareStatement(sorgu)
}
public void champOl()
{
Connection baglanti=baglantiAc();
String sorgu="update kupa set superligSayi='22' ";
PreparedStatement ps=baglanti.prepareStatement(sorgu);
}
public static void main(String[ ] args){
if( gelir>ffplimit)
{
transferYap("Alan");
transferYap("Muriel");
transferYap("Cahill");
champOl();
}
else
sys.out.print("Müslüm Gürses Kaç Kadeh Kırıldı adlı parça yürütülmeye başlanıyor");
}
Ben anlayamıyorum beni bi aydınlatır mısınız? Eğer ozanın sözleşmesinde diyelim 7,5 milyon maddesi var, bu durumda yeni bir sözleşme öner maddeyi 20-25 milyona çek veya kaldır, yok mu böyle bir şans?
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi