Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hata bize kardesim hata bizde, inandik bu sefer birseyler yapacaklar diye ama yine olmus demba ba 34 yasindaki selezynov

abv rizeli tir sofuru seni
devre arası yatırım transferi yapılmaz çok makul şeyler bulunmadığı sürece. bunların hepsi yarım sezonluk transferler. alınırsa alan ile 2 yıl falan anlasılır. diğerleri 6 ay.
sezon başıdır yapılanma işi. onu da pas geçtik biz. kadro çok yeterliymiş gibi.

yine başladık 33lük eşşekleri konuşmaya.
demba ba denen satılmış kabile üyesi 2.yarıda ki beeşşektaş maçını satar hep yaptığı şeylerden birisi.
ne demba ba sı nerden çıktı yine?
3. forvet olacaksa olabilir eren kazmasının yerine.

Uzun zamandır aranızda değildim. Tekrar döndüm. Umarım forvet ve defans ile birlikte şansta getiririm. :)

Yahu demba ba yerine Alan+Adebayor yapip

Fegh Adebayor Alan

Oynatip Ligi sey yaparim

nekadar çabuk galeyana gelen bi milletiz. biri çıkıp demba ba diyor,biri çıkıp seleznov diyor hemen atlıyorsunuz. sazanlıktan öte bi hal aldı artık

her menajeri ile görüşülen adam gelmiş gibi haber yapılıyor,Demba Ba'yı Fatih Terim veto etti haberi yakındır

1545212179794.webp

Alan + Demba Ba mükemmel olur yaw ben okeyim, Forvete burun kıvırmaktan vazgeçtim Eren kalıyor sonra Demba Ba en az 7-8 tane sallar

Demba Ba alacağımıza ikinci forvet Eren kalsın. Değişen bi şey olmaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alan yardimci forvet beyler

Eger alan geliyorsa bitane da pivot gelir cünkü Belli ki cift forvet oynayacagiz

BA denilen hirsiz ahlaksiz adami almak neyin kafasi?

33 yasine gelmis, Göztepe Besiktas macinda mac satmis bu ahlaksiz GS- BJK macinda bjzj satarsa kim vericwm bunun hesabini?

Utanin utanin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt