Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir zamanlar forvetlerimiz

Nonda, Baros, Elmander, Drogba vs idi.

Şuan konuşulanlar isimler

Selezynov
Doukara
Vedat Muriç

Korkuyorum bundan sonraki yeni hedefimiz Cikalleshi olabilir.

Gerçi transfer ekibinin başında Avrupa da mükemmel ilişkileri olan Abdürrahim bey olunca bu konuşulan isimler iyi bile sayılabilir.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İhtimal vermiyorum da şu Falcao iddiaları gerçek olsa ne vardı ? Hani bizim yönetimin alabileceğinden değil de gerçekten menajeri ikna ederse diye bir ümit işte

Takımın forvetinin Eren 'den Falcao 'ya yükselişini düşünsenize bir. Gomis 'in 32 gol attığı bu memlekette doğru biz takımla Falcao 40 'da adardı ...

Futbolu bildiğini düşündüğüm bazı insanların Falcao askına inanamiyorum.. Acaba şaka mı yapıyorlar, ciddiler mi diye iki kere okuyorum.

Yahu arkadaşlar, Falcao yakından 33 yaşına giriyor.. 1.77 boyunda.. Fizik kondusyonu berbat.. Gitgide kotuye giden bir performansı var ve biz bu adamı gel , bizi kurtar diye istiyoruz.. Sanki gelip, bedavaya oynayacak..

Yine menecerlerin oyununa geliyoruz.. Allah korusun, bizden uzak olsun.

Dembele (0 bonservisle celtic'e gitti ordan 22m lyona)
Cyprien (Fernando&Ndiaye doneminde menajer tarafindan 5m olarak onerilmisti almadik)
Delaney (2m bonservisle werder bremene sonra 20m dortmunda gitti)
Modeste (0 bonservisle koln aldi)

Bunlar hep amator yoneticilik dolayindan kacip gittiler.

abv

borç morç kalmazdı harbi şu satışlarla

Futbolu bildiğini düşündüğüm bazı insanların Falcao askına inanamiyorum.. Acaba şaka mı yapıyorlar, ciddiler mi diye iki kere okuyorum.

Yahu arkadaşlar, Falcao yakından 33 yaşına giriyor.. 1.77 boyunda.. Fizik kondusyonu berbat.. Gitgide kotuye giden bir performansı var ve biz bu adamı gel , bizi kurtar diye istiyoruz.. Sanki gelip, bedavaya oynayacak..

Yalan yok hic izlemiyorum Fransa ligini ama Falcao ozel bir adam degil mi? Cok mu dustu fizik olarak?

Sonucta Hagi de buraya 25 yasinda gelmedi. Dogru isim yasliyken de is yapar, onemli olan dogru isim olmasi.

Mesela, suan Batshuayi kiralik kontratina fesih edeceklermis. Roma da istiyormus.

Monchi suan Cheslea'de adamlarla gorusuyordur ve bizim rizeli tir soforu evde cay yudumluyordur.

Yalan yok hic izlemiyorum Fransa ligini ama Falcao ozel bir adam degil mi? Cok mu dustu fizik olarak?

Sonucta Hagi de buraya 25 yasinda gelmedi. Dogru isim yasliyken de is yapar, onemli olan dogru isim olmasi.

Valla renkdaş ben de Fransa ligini çok fazla izlemiyorum.. Denk geldikce bakıyorum. Falcao bitiriciği olan bir forvet , sanki bana Tanju yu hatırlatıyor. Ama son yıllarda performansı bayagı dustu. Bu sene 20 macta 7 golu var galiba.. Ve bu adam ucuza gelmez. Ben sahsen 30+ adam istemiyorum artık.. Emekli ikramiyesi verir gibi..

Mesela, suan Batshuayi kiralik kontratina fesih edeceklermis. Roma da istiyormus.

Monchi suan Cheslea'de adamlarla gorusuyordur ve bizim rizeli tir soforu evde cay yudumluyordur.
albayrakgs.jpg

Robben 'e bakalım reis saçı başı dökülmüş sanki 50 yaşında gibi sürekli sakatlanıyor ama bu Robben 'in iyi futbolcu olduğunu değiştirmiyor değil mi reis ? çünkü o anda kalite faktörü araya giriyor

Bence Falcao seviyesinde bir adam için yaş / fizik çok aşırı önemli şeyler değil. Drogba 35/36 yaşında geldi buraya kendine göre fizik olarak bayağı kötü durumdaydı ama kalitesi sayesinde ligi kaldırdı indirdi. Falcao 1.77 'lik boyuyla nice insan azmanı stoperlerin üstünde topa vurabiliyor o stoperleri sırtına alıp top indiriyor top saklıyor

Ben her zaman takımındaki oyuncuların atanı ile tutanı kaliteli olacak sözüne inanırım. Ki ne zaman atanımız ve tutanımız kaliteli olduysa biz şampiyon olduk

Bilmiyorum belki de benim kişisel hayranlığım yüzündendir ama Falcao o zirveyi gördüğü zamanlarda gözümde Lewa'dan Suarez 'den çok daha aşağı değildi o seviyeyi görebilmiş bir adama ben her zaman güvenirim reis ...

Valla renkdaş ben de Fransa ligini çok fazla izlemiyorum.. Denk geldikce bakıyorum. Falcao bitiriciği olan bir forvet , sanki bana Tanju yu hatırlatıyor. Ama son yıllarda performansı bayagı dustu. Bu sene 20 macta 7 golu var galiba.. Ve bu adam ucuza gelmez. Ben sahsen 30+ adam istemiyorum artık.. Emekli ikramiyesi verir gibi..

Evet de iste en ust seviyenin oyunculari karakterleri, hirslari ve is ahlaklari dogruysa 30'dan sonra bizim icin fark yartabiliyor. Falcao oyle midir hic bilmiyorum ama gol sayisi yanilticidir Monaco bu sezon cidden rezalet bizden kotulerdi CL'de.

Robben 'e bakalım reis saçı başı dökülmüş sanki 50 yaşında gibi sürekli sakatlanıyor ama bu Robben 'in iyi futbolcu olduğunu değiştirmiyor değil mi reis ? çünkü o anda kalite faktörü araya giriyor

Bence Falcao seviyesinde bir adam için yaş / fizik çok aşırı önemli şeyler değil. Drogba 35/36 yaşında geldi buraya kendine göre fizik olarak bayağı kötü durumdaydı ama kalitesi sayesinde ligi kaldırdı indirdi. Falcao 1.77 'lik boyuyla nice insan azmanı stoperlerin üstünde topa vurabiliyor o stoperleri sırtına alıp top indiriyor top saklıyor

Ben her zaman takımındaki oyuncuların atanı ile tutanı kaliteli olacak sözüne inanırım. Ki ne zaman atanımız ve tutanımız kaliteli olduysa biz şampiyon olduk

Bilmiyorum belki de benim kişisel hayranlığım yüzündendir ama Falcao o zirveyi gördüğü zamanlarda gözümde Lewa'dan Suarez 'den çok daha aşağı değildi o seviyeyi görebilmiş bir adama ben her zaman güvenirim reis ...

Enes Falcao ile Robben'i, Drogba'yı mukayese etmişsin, şaşırdım..

Benim gözümde Falcao Selçuk'un Manoca versiyonu..

Bize 1 tecrubeli, 1 genç, dinamik forvet lazım.. Eger Alan geldiyse 2. adamın genç ve ucuz bir Scout transferi olmasını tercih ederim.. Maçlarını izlemedim ama Drogba'nın tavsiye ettiği genç Fildişili forvet iyi gibi..

Alan Dougles Borges de Carvalho adına her hangi bir rezervasyon bulunmuyor.

Falcao zaten daha önce kariyerinin zirvesinde para için bir transfer yaptı ve sonuçlarını çok ağır ödedi

Şimdi belki de kariyerinin son transferini yapacak yine para uğruna bir transfer yapmak gibi hataya düşeceğini zannetmiyorum

Ha Galatasaray 'a gelip kötü bir ligin başarılı takımında Ligde + Avrupa da mücadele etmek ister mi ? onu bilemem ama eğri oturup doğru konuşalım Falcao artık 32-33 yaşında bundan sonra Barça 'dan Real 'den teklif beklemez kendisi de bulabileceği en güzel tercihlerden birisi Galatasaray

Falcao 'nun inanılmaz masraflı olacağının bende farkındayım ama Feghouli 'ye 4 mil.€ maaş ödeyen bir takımız bence Falcao 'ya 4.5 vermekte imkansız değil. Selçuk 3 Eren 2.5 mil.€ para kazanıyor Galatasaray 'da Falcao o parayı almış çok mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt