Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enes Falcao ile Robben'i, Drogba'yı mukayese etmişsin, şaşırdım..

Benim gözümde Falcao Selçuk'un Manoca versiyonu..

Bize 1 tecrubeli, 1 genç, dinamik forvet lazım.. Eger Alan geldiyse 2. adamın genç ve ucuz bir Scout transferi olmasını tercih ederim.. Maçlarını izlemedim ama Drogba'nın tavsiye ettiği genç Fildişili forvet iyi gibi..
Yok reis Drogba ile kıyasladığımdan değil sadece bir örnek vermek için. Falcao 'ya gelince de dediğim gibi belki ben abartıyorum ama benim gözümde başka bir seviyenin oyuncusu Falcao adam bildiğin ben golcüyüm diyor

LAN NEREDE KALMISTIK???????

1545340274222.webp

Tam 1 sene önce ... , Bu tweet ile şampiyonluk yürüşümüz başlamıştı. O yüzden böyle anılar varken hocaya desteği asla bırakmamalıyız yine şampiyon olacağız.

Son düzenleme:

Tam 1 sene önce ...

AŞK YAAA:kırmızıkalp::kırmızıkalp::kırmızıkalp::kırmızıkalp::kırmızıkalp::kırmızıkalp::kırmızıkalp::kırmızıkalp::kırmızıkalp::kırmızıkalp::kırmızıkalp::kırmızıkalp::kırmızıkalp::kırmızıkalp::kırmızıkalp::kırmızıkalp::kırmızıkalp::kırmızıkalp::kırmızıkalp::kırmızıkalp::kırmızıkalp::kırmızıkalp::kırmızıkalp::kırmızıkalp::kırmızıkalp::kırmızıkalp::kırmızıkalp::kırmızıkalp::kırmızıkalp::kırmızıkalp:

Dembele (0 bonservisle celtic'e gitti ordan 22m lyona)
Cyprien (Fernando&Ndiaye doneminde menajer tarafindan 5m olarak onerilmisti almadik)
Delaney (2m bonservisle werder bremene sonra 20m dortmunda gitti)
Modeste (0 bonservisle koln aldi)

Bunlar hep amator yoneticilik dolayindan kacip gittiler.

abv
Küçük bir düzeltme: Cyprien'le 2015-2015 sezonu devre arasında yani Donk'u aldığımız dönem görüşülmüştü ve menajer önerisi değil scout ekibinin bulduğu bir isimdi. O dönem Ligue 2'de yanılmıyorsam Lens takımında oynuyordu.

Ahmet 1
Tarık 1.7
Donk 1.9
Selçuk 3
Sinan+Muğdat+Ömer 1.5
Eren 2.5

Para kazanıyor Galatasaray 'dan toplamda => 18 mil.€ senelik maaş yatıyor şu çöplerde

O paraya Falcao 'nun maaşı da ödenir, stoper alır onun maaşını da öderiz orta saha alır onun maaşını da öderiz

Enes renkdaş, düşüncene saygı duyuyorum. Ama Falcao bize gelirse son duragı olur.. Ve ucuza da gelmez.. Atıyorum, 4-5m€ vermeye deger mi? Ustelik en az 2-3 yıllık kontrat ister.

Ben sahsen Falcao mu, Robben mi deseler, Robben'i tercih ederim. Adam hala, bu yasta muthiş işler yapıyor..

Gol kralligi yarisina baktimda Yasin Öztekin 3. sirada. Harbiden çok Trash bir ligimiz var. Ilk 10 listesinde Eren gibi El kebir gibi emekli Robinho gibi oyuncular var ve elimizde forvet yok

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ligin piyasa değeri en yüksek takım biziz reis 95 mil. € piyasa değerimiz var
EPL 'nin piyasa değeri en kötü takımı Cardiff onların bile 95 mil. € piyasa değeri var
Bundesliga 'da Alt ligden çıkan 2 takımı kenara ayır yine tüm takımların piyasa değeri bizimkinden daha yüksek
La Liga 'da piyasa değeri bizden daha yüksek 12 takım var
Seria A 'da yine en kötü 6 'nın içinde yer alırız

Tamam transfermakt bazı liglerin değerlerini aşırı yükseltiyor STSL 'de o değerleri vermiyor vs. ama bu kadar da olmaz yahu

Bildiğin EPL 'de küme düşen takımların oyuncularını Galatasaray-Fener-Beşiktaş filan kapışır hatta paramız yetmez bile

Yahu Mbappe denilen 19 yaşındaki çocuğun değeri Galatasaray+Fener+Beşiktaş kadar ediyor nerdeyse gerçekten bizim lig çok çok geriye gitti

ligin piyasa değeri en yüksek takım biziz reis 95 mil. € piyasa değerimiz var
EPL 'nin piyasa değeri en kötü takımı Cardiff onların bile 95 mil. € piyasa değeri var
Bundesliga 'da Alt ligden çıkan 2 takımı kenara ayır yine tüm takımların piyasa değeri bizimkinden daha yüksek
La Liga 'da piyasa değeri bizden daha yüksek 12 takım var
Seria A 'da yine en kötü 6 'nın içinde yer alırız

Tamam transfermakt bazı liglerin değerlerini aşırı yükseltiyor STSL 'de o değerleri vermiyor vs. ama bu kadar da olmaz yahu

Bildiğin EPL 'de küme düşen takımların oyuncularını Galatasaray-Fener-Beşiktaş filan kapışır hatta paramız yetmez bile

Yahu Mbappe denilen 19 yaşındaki çocuğun değeri Galatasaray+Fener+Beşiktaş kadar ediyor nerdeyse gerçekten bizim lig çok çok geriye gitti

Enes çok guzel yerden örnekleme yapmışsın.

Bizim takımın degeri 95m€.. Super Ligin en pahalı takımıyız. Ve bu takım oynanan 16 maçta kendi degerinin çok altındaki takımlara karsı 4 maglubiyet, 5 beraberlik alabiliyor. Ve neticede liderin 8 puan arkasındayız. Sence bir gariplik yok mu??

Leeds Teknik Direktörü Bielsa, evden antrenmana gelirken trafikte vakit kaybettiği için yatağını yorganını alarak tesislere yerleşmeye karar verdi. 63 yaşındaki teknik adam kulüp tesislerine mutfak da yaptırıyor. (Mirror)

:D:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt