GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 142

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,1K
Sayfa
142/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayilarin en guzeli de sanli Umraniyemizi izlemeye gelmis kendisiylen tanisma serefine nail oldum
0649cec18c04b54b3d62fb7082a8a4d4.jpg

Kendisini Günahım kadar sevmem. Dünyaya bakışım hayat algım tamamen farklıdır. Yazar olarak iletilerini genelde beğenen biriyim. Yanlız bu pek şık olmamış Hamza. Seninle hatıra fotoğrafı çektiren birini bir platform da ayı ve benzeri sıfatlarla deşifre etmen pek doğru değil. Ekşi de falan linç yersin farkederlerse..Bi abi tavsiyesi iletin de düzenleme yap bence.

eger alani bu saatden sonra getiremezlerse defolsunlar. Terim bosuna öyle imali bir resim paylasmamistir. Baskanin aciklamalari tamamiyle skandaldi

Yönetim bu transfer dönemini de boş geçerse sezon sonu defolup gitsinler.

Dursun a laf söyleniyor ama adam çuvalla para dökse de gidip transferleri kendisi bitiriyordu.

Not : Dursuncu değilim.

Kendisini Günahım kadar sevmem. Dünyaya bakışım hayat algım tamamen farklıdır. Yazar olarak iletilerini genelde beğenen biriyim. Yanlız bu pek şık olmamış Hamza. Seninle hatıra fotoğrafı çektiren birini bir platform da ayı ve benzeri sıfatlarla deşifre etmen pek doğru değil. Ekşi de falan linç yersin farkederlerse..Bi abi tavsiyesi iletin de düzenleme yap bence.

Ben severim Fenerli olmasina ragmen, bunu genelde ona oyle dendigi icin yazdim sevmedigimden degil

Dogru lince merakli bir milletiz, ben kendisi de bu konuda oldukca hosgorulu oldugundan soylemekten cekinmedim hatta ovdum yani en guzeli diyerekten

Kendi aciklamalari gecen seneden: "Bulaşılacak bir insan değilim. İnsanlar bunu görsünler. Bir tarafta Mustafa Kemal'in askerleriyiz diye bağırıyorlar. Diğer tarafta da Ayı Ümit diye bağırıyorlar. Ayı asil bir hayvandır. Tip de gelip geçicidir. Geçmişte de Brad Pitt değildik"

Benzerini mesela Volkan icin yapmazdim gerci onu gorsem fotograf cekilmezdim

Şimdi düşünüyorum Alan için iyi bir imza parası + 3.5 mil.€ maaş alacağı söyleniyor ve çoğumuz Alan hakkında detaylı bir bilgiye sahip değiliz videolardan / özet maçlarından izlediğimiz kadar biliyoruz

Şimdi o parayı eğer gerçekten serbest konuma düştüyse Mario Balotelli için harcamak daha doğru değil mi ? diyelim ki Alan transferi tutmadı ne yapacağız ? adama verdiğimiz 3.5 mil. € + imza parası elimizde patlayacak ama Balotelli tutmasa bile on binlerce forması satılır Balotelli 'nin + her maç ekstra binlerce insanı sahaya getirir Balotelli öyle manyak bir adam çünkü

Gerçekten sükse yapabilecek bir transfer ve tam olarak bizim futbol ortamımızda taraftarın o aşırı sevgisiyle sahiplenmesiyle adına besteler tezahüratlar yapılacak bir ortamda Balotelli 'nin gerçekten uçacağını düşünüyorum her zaman böyle oldu bu adam Nice 'e ilk geldiğinde kendini yeniden kanıtlamak için gösterdiği performans ve şimdi Nice ile yola devam etmeyeceğini anladığı için gösterdiği performansa bakalım

Ben Mario Balotelli 'nin tam fırsat transferi olduğunu gelirse gerçekten STSL 'de işleri değiştirebilecek bir adam olduğunu düşünüyorum. Gomis 3.5 mil.€ alıyordu Gomis 'den açılan maaşı Balotelli 'ye verebiliriz haydi 3.5 olmaz 4 mil.€ olur ama bence değer Balotelli ismini düşünürsek

Şimdi düşünüyorum Alan için iyi bir imza parası + 3.5 mil.€ maaş alacağı söyleniyor ve çoğumuz Alan hakkında detaylı bir bilgiye sahip değiliz videolardan / özet maçlarından izlediğimiz kadar biliyoruz

Şimdi o parayı eğer gerçekten serbest konuma düştüyse Mario Balotelli için harcamak daha doğru değil mi ? diyelim ki Alan transferi tutmadı ne yapacağız ? adama verdiğimiz 3.5 mil. € + imza parası elimizde patlayacak ama Balotelli tutmasa bile on binlerce forması satılır Balotelli 'nin + her maç ekstra binlerce insanı sahaya getirir Balotelli öyle manyak bir adam çünkü

Gerçekten sükse yapabilecek bir transfer ve tam olarak bizim futbol ortamımızda taraftarın o aşırı sevgisiyle sahiplenmesiyle adına besteler tezahüratlar yapılacak bir ortamda Balotelli 'nin gerçekten uçacağını düşünüyorum her zaman böyle oldu bu adam Nice 'e ilk geldiğinde kendini yeniden kanıtlamak için gösterdiği performans ve şimdi Nice ile yola devam etmeyeceğini anladığı için gösterdiği performansa bakalım

Ben Mario Balotelli 'nin tam fırsat transferi olduğunu gelirse gerçekten STSL 'de işleri değiştirebilecek bir adam olduğunu düşünüyorum. Gomis 3.5 mil.€ alıyordu Gomis 'den açılan maaşı Balotelli 'ye verebiliriz haydi 3.5 olmaz 4 mil.€ olur ama bence değer Balotelli ismini düşünürsek

Hocam Balotelli falan getiremez bu çapsızlar. Sezon sonu defolup gitmeliler.

G.Saray, Alan'ı yıllık 3.5 milyon Euro garanti ücret ve puan başına da 5 bin Euro’ya ikna etmeyi başardı. Transfere 200 milyon Euro bütçe ayıran Çin kulübü Guangzhou forvet hedefine ulaşırsa Brezilyalı yıldızı bedelsiz olarak G.Saray’a gönderecek… Bipspor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

200 milyona Neymari alirsin Serefsiz Guangzhou

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt